Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par MarmarisaDokumenti un apmales

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Marmarisa
Pavasarī vienu reizi viesojos Turcijā, ukrainis (3 dienas). Policija pārbaudīja pasu kontrolē (tur ir mans vārdabrālis, kurš Turcijā kaut ko pārkāpa). Nokavēts. Kādi dokumenti ir nepieciešami, lai atvieglotu tik dīvainā gadījumā šķērsot robežu? Oficiāli visa darba pieredze (nepārtraukta) ir nodarbināta, visi nodokļi regulāri maksāti, alga liela, likumpārkāpumu nav, īpaši ārzemēs. Atkal lidošu uz Turciju caur tūrisma aģentūru, ar visiem vaučeriem, uz īsu laiku (līdz 7 naktīm).
4 gadā atpakaļ  •  8 abonenti 11 atbildes
Es zinu, ka tas nav iespējams. Šķiet iespējams tikai tad, ja drons ir pirkts Turcijā. Bet kas notiks, ja viņi to uzzinās? Vai izdevās tikt cauri?
4 gadā atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
Sveiki!!! Pastāsti man, lūdzu!Es esmu krievs. Kad es viesojos kā tūrists uz 60 dienām, dzirdēju, ka tuvāk šo 60 dienu beigām varu pieteikties tūristu uzturēšanās atļaujai, to dod no 3 līdz 6 mēnešiem. reizi kalendārajā gadā. Vai tā ir vai... Kā es varu pagarināt vīzu? Kādi dokumenti jums ir nepieciešami? Un vai ir spēkā noteikums par uzturēšanās 90 dienām no 180??? Liels paldies jau iepriekš!!!
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu 1 atbildi
situācija ir šāda: 4 cilvēki devās atvaļinājumā ar ģimeni (mamma, tēvs, meita - 19 gadi un dēls - 11 gadi). mamma salauza kāju un viņa tiek transportēta, tētis ar viņu lido ar citu lidmašīnu. Es palieku pie sava brāļa. tas ir ierakstīts manas mātes pasē. kā būt?
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 12 atbildes