Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par MarmarisaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Marmarisa
4 gadā atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
6 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Laba diena! Vai varat, lūdzu, pastāstīt, vai viesnīcā vai jebkur tuvumā (Icmeler) ir velosipēdu noma? Cena?
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Labdien. Iesakiet labu turku pirti Marmarisā. Vai ir kaut kur, kur es varu reģistrēties tiešsaistē? Pateicos jau iepriekš.
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 3 atbildi
Vēlams ar fotogrāfiju.
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Interesē jebkuras šī konkursa nianses un smalkumi, tā atšķirības no līdzīgiem pasākumiem.
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Labdien! Mēs ar ģimeni dosimies uz šo viesnīcu augustā. Mani ļoti interesē, kā tur ir situācija pēc zemestrīces.. Pludmale un sauļošanās krēsli, cik saprotu, reāli ir par maksu un ledusskapi arī.? Paldies
8 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Cienījamie tūristi!!! Kas atpūtās Dora Beach Hotel 4 zvaigznes.Lūdzu atbildiet vai dod dvieļus pludmalē, solāriju maksā vai nē, vai ir vakara animācija? Ar cieņu, Ludmila
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents Nav atbilžu
Vēlos uzzināt, cik ilgi ir spēkā AL sistēma? vai tas darbojas naktī?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
pastāsti kādas cenas krastmalā restorānos pārtikai un alkoholam
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Sakiet, vai šai viesnīcai ir restorāna terase svaigā gaisā
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
ko var darīt viesnīcā iekšā (animācija) un ārpusē (vēsture, daba, apskates objekti)?Iepirkšanās neinteresē.Kādi laikapstākļi ir oktobra sākumā?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Apskatā lasīju, ka viesnīcā šogad mainījās vadība, ēdiens kļuva pretīgs, bija daudz saindēšanās gadījumu, īpaši bērni? Un kā ar būvniecību, kas rit "pilnā sparā"? Cik tas var sabojāt atpūtu, vai tas atrodas prom no viesnīcas?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
dārgs! cik vidēji maksā ūdenspīpes uzpīpēšana ūdenspīpes kafejnīcā Marmarisā. Vai ir atšķirība kur, kurā kafejnīcā pīpēt? ja jā, kur ir labāk? Pliz pliz pliz.prompt.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Pastāstiet man, lūdzu, šajā viesnīcā ir wifi
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sveiki. Šie ir 2 jautājumi. Iesakiet, kur Ičmelerā/Marmarisā ir vērts uzpīpēt gardu ūdenspīpi un cik tas tur maksā? Un kur aiziet uz labu hammam (arī cena interesē)?
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Jau iepriekš paldies tiem, kas atsaucas.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Vai Ičmeleras pludmalēs ir tualetes un kādā stāvoklī?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Sveiki Vai viesnīcā ir velosipēdu noma? ja jā, kā es varu to dabūt un cik tas maksā?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Samaksājām par skatu uz jūru, bet, pēc apraksta un bildēm, var "trāpīt" vai nu pret troksni vai kaimiņu bungalo sienu. Kur labāk iekārtoties un vai ir jāliek nauda pasē?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Mēs devāmies ekskursijā uz šo viesnīcu ar BB maltīti, kur varat ieturēt pusdienas un vakariņas šajā viesnīcā. Vēlams paņemt līdzi naudu ēdināšanai 2 pieaugušajiem, ja ir pusdienas un vakariņas. Ja tuvumā ir pārtikas veikali?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Var uzzināt, cik viesnīcā ir vietas, kāds ēdiens, apkalpošana.Vai ir vērts uz turieni doties?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
Parādīt vairāk »