Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Marmarisaiepirkšanās

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Marmarisa
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
pasaki cik lielveikalā alus vai cietie dzērieni
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Meklē Marmarisas tekstilizstrādājumu veikalu adreses, jo īpaši - audumus, aizkari.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Patīk šī uzņēmuma kvalitāte. Un cena ir daudz zemāka nekā Maskavā.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Vai man jāmaina dolāri pret lirām, lai iepirktos pilsētā??
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 12 atbildes
Sveiki! Pastāstiet man, lūdzu, šķiet, ka netālu no viesnīcas starp Marti kūrortu un Marti La Perlu ir neliels tirgus ar dažādām lietām. Mani interesē šis: Kur var labi pastaigāties, ne tikai nopirkt dažādas lietas, bet arī labi pavadīt vakaru.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Āda, zelts, paklāji, saldumi - tas viss ir Turcijā, bet laba gultas veļa, frotē rītasvārki no dabas.. Pamuku var atrast Marmarisas un tās apkārtnes veikalos?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Kur ir lētākas smaržu un alkohola cenas (tas nozīmē beznodokļu lidostas Sanktpēterburgā un Dalamānā)?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Pirmo reizi braucu uz Marmarisu.Kur labāk,izdevīgāk iepirkties.Gribu atvest dāvanas saviem bērniem un draugiem.Jau iepriekš paldies.Nadja
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Vai ir akciju veikali?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Pastāsti man, lūdzu, kas bija, labie tirdzniecības centri Marmarisā. Viņu vārds un veids, kā tur nokļūt. Es vēlos apvienot biznesu ar prieku Jau iepriekš pasakos.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Mani interesē, kad tieši ierodies Dalamanā, pēc koferiem var doties uz Dutiku, kā sortiments un cenas. Attiecībā uz cenām tas ir pēc iespējas precīzāks un precīzāks. Interesē analogais Baileys (ir tāds Phineas liķieris), viskijs, martini. Es lidoju no Maskavas, nezinu, kur nopirkt, lai nepārlidotu.
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi