Kuru pludmali izvēlēties netālu no viesnīcas? Ko darīt vakarā, kur doties, ko redzēt? Kādas ekskursijas doties jūrā? Šī nav pirmā reize Turcijā, bet Marmarisā vēl neesmu bijis. Jā, un es nolēmu doties spontāni, maija brīvdienas ir garas.
Pastāsti man, vai oktobra pirmajā pusē ir iespējams doties uz Turciju pludmales brīvdienās Marmarisā, Fethiye? Jautājums tiem, kas BIJA šajā gadalaikā.
Es skatījos laikapstākļus 10 dienas un biju šausmās, daži lietus un pērkona negaiss! Vai tiešām šobrīd tā ir? Es nevēlos pavadīt visu savu atvaļinājumu viesnīcās.
Sveiki. Es grasījos pirkt tūri uz Icmeler no 20.06, bet lasīju, ka jūra vēl auksta. Nepieciešama steidzama palīdzība Vai jūs protat peldēt? cik silts ir ūdens? Vai arī šobrīd nav vērts iet?
Padalieties kas maijā bija Marmarisā.Plānoju turp no 10.maija,kā laikapstākļi,kā jūra,vai var peldēties? kā ar nakts dzīvi, vai bāra iela pilnībā darbojas.Liels paldies!
Sveiki visiem! Kurš bija Marmarisā aprīļa beigās-maija sākumā?! Kā ir laikapstākļi, vai ir iespēja peldēties jūrā vai joprojām ir auksts? vai klubi strādā bāru ielā?