Jautājumi par MarmarisaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Marmarisa
Plānojam braucienu 20. septembrī. Mēs gribam uz Marmarisu, Ičmeler. 2 cilvēki, es un mans vīrs, vecums 40+. Palīdzība viesnīcas izvēlē. Prioritāte ir ēna un pietiekams sauļošanās krēslu skaits, patīkama teritorija, ēdiens, klusums. Gribu uz nedēļu atslēgties, apgulties, paskatīties uz skaisto jūru. Budžets - līdz 1500-1600 dolāriem.
4 gadā atpakaļ  •  9 abonenti 7 atbildes
4 gadā atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
Lūdzu, palīdziet atrast viesnīcu mammai Marmarisas rajonā, Ičmelerā. Galvenā vēlme ir ērta pludmale un ieeja jūrā (iespējama no pontona) un skaista zaļā zona ar parku. Es studēju Marmaris parku un Marmaris Peles. Bet varbūt ir arī citi interesanti varianti? Jau iepriekš paldies par jūsu atbildēm!
5 gadiem atpakaļ  •  14 abonenti 13 atbildes
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Vēlams lēti, bet pieklājīgi. Mēs plānojam 9/10 naktis.
6 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 50 atbildes
Gribētos apmeklēt trīs interesantas ekskursijas, un vienkārši pastaigāties pa pilsētu utt! Nu, jūra nav pārāk tālu. Labs ēdiens un atmosfēra kopumā. Brauciens septembra vidū un beigās uz 7 naktīm. Kādas viesnīcas var uzskatīt?
6 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 38 atbildes
Braucam septembra vidū, bijām 3 reizes Antālijas piekrastē, nolēmām apskatīt "citu" Turciju. Šīs viesnīcas ir aptuveni vienādas cenas. Lidojam jaunatni bez bērniem. Dalieties savos iespaidos
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 15 atbildes
vai ir pludmales bārs?
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Ceļo cilvēks ar sāpošu ceļgalu, kurš ir kontrindicēts lielos attālumos un kāpumos, nobraucienos
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Interesē labā 3 un 4
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Saskaņā ar atsauksmēm, fotogrāfijām un video, man ļoti patika Marmarisas Ičmeleras rajons, es gribu doties septembra vidū. lūdzu iesakiet labu, bet ne superdārgu viesnīcu 700-800 dolāri. 8 dienu laikā
7 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 20 atbildes
Parādīt vairāk »