Jautājumi par MarmarisaEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Marmarisa
Es lasīju, viņi iesaka Rainbow - kā ar viņiem sazināties? Cik maksā Pamukale, Ether, Grieķija no Marmarisas? Kuras ekskursijas ir visinteresantākās?
4 gadā atpakaļ  •  14 abonenti 38 atbildes
No 14., 21. aprīļa būsim atvaļinājumā.
4 gadā atpakaļ  •  9 abonenti 4 atbildi
Labdien, sakiet man lūdzu, vai kāds no Marmarisas ir devies ekskursijā uz apm. Santorini? Varbūt kāds jums pateiks izmaksas vai saiti uz tūrisma aģentūras vietni. Marmarisā dos.
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 2 atbildi
cik maksā ekskursijas pa ielām
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
Ielu aģentūrām ir zemāka cena nekā viesnīcas ceļvedim, bet kvalitāte ir ? Drošība?
11 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 9 atbildes
Mēs ar sievu dosimies uz šo viesnīcu 18. septembrī. Lūdzu, iesakiet labas un interesantas ekskursijas.\ Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Šengenas nav Vai varu pieteikties tiešsaistē vai atpūtas vietā?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Labdien!! Sakiet lūdzu bezvīzu ekskursija no Bodrumas vai Marmarisas uz Rodas salu vai citām.Vai tagad Grieķijas salas eksistē?Tūrisma aģentūrā teica jā,bet linku uz šo informāciju neiedeva.. Ja ir jebkura cena.Paldies par atbildēm
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 11 atbildes
Cena, cik ilgi jābrauc? Kur ir labākā vieta, kur iegādāties ceļojumu?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 2 atbildi
Vai man vajadzētu doties uz Pamukali? Cik ilgi ceļš aizņem? Varbūt kāds cits var ieteikt ko labāku. Un kurš vēl devās ekskursijā uz apm. Rodas. Dalieties savos iespaidos un vīzas iegūšanas gaitu, ilgumu.
12 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 9 atbildes
Atpūtīsimies no 07.06. 10 dienas es gribēju doties uz Pammukale-Efesu, pastāstiet man cenas, paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  13 abonenti 16 atbildes
Lūdzu, pastāstiet man, ar kuru no ielu aģentūrām varat sazināties bez bailēm, jums ir nepieciešams divu dienu ceļojums Pamukkale-Efes, tas ir nedaudz dārgs no tūrisma operatora (TezTour). Izlidojam 27.aprīlī uz nedēļu, pirmo reizi uz Turciju, tāpēc esam nobažījušies, ka tik īsā laikā nevarēsim atrast piemērotu aģentūru. Paldies visiem, kas atbild!
12 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 15 atbildes
Sakiet, lūdzu, cik maksā paraplāns no Marmarisas 2013. gadā (vai 2012. gada beigās)? cikos? Cik dienas iepriekš ir jāpasūta? un iespaidi! Pateicos jau iepriekš! Aleksandrs.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Kurš ceļojis no Marmarisas uz Rodu BEZ Šengenas vīzas?Padalieties savos iespaidos!
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Vai kāds zina, vai vietējām ceļojumu aģentūrām ir mājas lapas internetā vai kā ar tām sazināties?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Es gribētu redzēt Oludenizu no Marmarisas ar grupas ekskursiju
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents Nav atbilžu
No Marmarisas uz Stambulu - 2 pieaugušie uz 2 dienām - ar lidmašīnu.Pastāstiet kas lidoja, varbūt ir tādas ekskursijas ielu tūrisma aģentūrās, cik maksā? Vai varbūt to var izdarīt pats, vai no Marmorisas uz lidostu kursē autobusi?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Vai un par cik var doties ekskursijās uz Bodrumu, Troju, Stambulu, Izraēlu?Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 14 atbildes
Labdien! Dodamies uz Marmaris Park Hotel. Sakiet, lūdzu, kādas šogad ir ekskursiju cenas Marmarisā? Īpaši interesē ekskursija no Turcijas uz Rodu. Saprotu, ka prāmim cena atsevišķi, konsulārā maksa joprojām ir. Ne gluži pareizi sapratu. Pastāstiet, lūdzu, par ko un cik jāmaksā? Kā norit ekskursija vienatnē vai gida pavadībā? Ja jūs pats varat doties uz turieni? Kur vislabāk iegādāties? Paldies jau iepriekš!
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 14 atbildes
Vai varat, lūdzu, pastāstīt cenas ekskursijām no Marmarisas? Un kuras ir vērts apmeklēt? Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  13 abonenti 23 atbildi
istaba, baseins, kafejnīca, ēdiens, jūra, pirts, ūdens sporta veidi, masāža!
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Tu īsti negribi uzticēties ielu aģentūrām?,Gids viesnīcā dārgs.Es dzirdēju par varavīksnes aģentūru.Kas tā ir?Vai kāds ir kaut ko dzirdējis???
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 7 atbildes
Labs diennakts laiks,cienījamie eksperti,pastāstiet,lūdzu,kurš bija(zin),vai bija vajadzīga Grieķijas vīza,lai apmeklētu vienas dienas ekskursiju uz Rodu vai Kosu no Marmarisas.Cik tās maksā.Paldies jau iepriekš.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Mēs ar vīru uz maiju braucam uz Marmarisu, būsim 14 dienas, vēlos braukt ekskursijās. Mani ļoti ieinteresēja Roda, lasīju, ka tur prasa vīzu, un nemaz nav lēti, vai ir vērts apmeklēt šo ekskursiju un kāda ir cena?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Mēs dosimies 2012. gada 29. maijā. Es ļoti vēlos doties ekskursijā pa Pamukali-Efesu. Pastāstiet, kas zina, kur uz ielas var nopirkt ar krieviski runājošu gidu, cik tas var maksāt un kāds ir ekskursijas ilgums. Atsauksmes skanēja ceļojumu aģentūra Raduga. Un kā tos atrast. Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 11 atbildes
Nopirku biļeti uz maiju, pirmo reizi braucu uz Turciju. Iesakiet ekskursijas, kur doties, kur doties
13 gadiem atpakaļ  •  88 abonenti 115 atbildes
Vai ukraiņiem ir nepieciešama Šengenas vīza, lai ceļotu uz Rodas salu?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Parādīt vairāk »