Jautājumi par KostadorādeEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Kostadorāde
Sveiki! Septembrī bijām Salou. Braucām ekskursijās un ar gidu izveidojās ne pārāk patīkama situācija (divas reizes pēc ekskursijām nebija pareizi nodrošināts transports uz viesnīcām). Pēc atgriešanās viņi iesniedza sūdzību ITravex, kas organizēja ekskursijas. Uzņēmums izskatīja mūsu pretenzijas, bet nostājās gida pusē (gids, protams, atmasko sevi kā baltu un pūkainu un paziņo, ka mēs visi melojam un viss bija lieliski). Tāpēc es gribētu iet tālāk un jau sūdzēties par ITravex. Kur var vērsties ar sūdzībām? Pateicos jau iepriekš.
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Labdien! Kāds ir lētākais veids, kā ceļot uz Barselonu, ja uzturaties viesnīcā Salou? Vai ar vienu dienu Barselonā nepietiek? Izrādās, ka brauciens Salou - Barselona 2-3 dienas turp un atpakaļ, pārāk dārgs.
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Uz Barselonu gribam doties paši. Jo Esmu jau bijis Barselonā, vēlos tikai pastaigāties un apmeklēt Sagrada Familia un Guell parku. Atsauksmes saka, ka labāk ir iegādāties biļetes iepriekš, izmantojot internetu, pretējā gadījumā būs garas rindas. Kurā vispār nav reāli iekļūt bez iepriekš iegādātas biļetes. Es vienkārši nevēlos plānot uz priekšu. Vēlējās atrast
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Jūnija beigās dosimies uz Salou. Četri pieaugušie, trīs bērni, jaunākajam 5 gadi. Pirmo reizi Spānijā. Gribam apmeklēt interesantas vietas, bet informācija internetā ir tāda. Ko jūs ieteiktu, kas kur bija! Kāds ir lētākais veids, kā organizēt ekskursijas? Palīdzi izklaidēties. Dalies pieredzē! Paldies visiem jau iepriekš)))
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Sveiki!Dosimies atpūsties viesnīcā 2014.gada vasarā.Uz Barselonu noteikti dosimies ar vilcienu. Kādas apskates vietas jūs ieteiktu apmeklēt Barselonā?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Vai ir ceļojumi uz Parīzi? Un aptuveni cik tas maksās Atpūtīsimies no 3.maija līdz 17.maijam Salou.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Kas ir bijis La Pineda? Lūdzu, atbildiet, mani interesē neatkarīgu braucienu iespēja uz Barselonu un tuvējām pilsētām.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vai kāds ir rezervējis ekskursijas caur portalglobus.ru?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vai ir vērts doties ekskursijās no BUSPLĀNAS? Dalieties savos iespaidos.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Jautājumi un atbildes brīvdienās Costa Daurada: transfēri, grupu un individuālās ekskursijas, īres mājoklis atvaļinājuma periodam Cenas daudz lētākas un izdevīgākas!
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Pastāsti man interesantas ekskursijas no Kostadoradas un to cenām?Vai ir ekskursijas uz Barselonu?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Labdien. Vai varat, lūdzu, pastāstīt, cik tālu no Golden Port Salou atrodas tūrisma aģents? Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
ko vēl var apmeklēt?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
sveiki,pastāstiet lūdzu KĀ nokļūt portaventure no šīs Voramar aparthotel 3.,vai ir iespējams ar kājām , paskaidrojiet.Vai arī cik tālu Kambrils ir no Salou. Paldies jau iepriekš.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
plkst
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Mēs apmeklējām apskates ekskursiju, kā arī palikām Terramarinā. Bet ekursijās nav "dziedošo strūklaku" un Gaudi māju. Mēs gribam iet paši.
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Kādās ekskursijās es varu doties, cik tās maksā, vai ir ekskursija uz Parīzi, cik tas maksā? Paldies.
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 8 atbildes