Jautājumi par KostadorādeVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Kostadorāde
6 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 6 atbildes
Internetā ir daudz vietņu, bet kuru izvēlēties?... Pērkot pie kases, cik saprotu, ir dārgāk? Pateicos jau iepriekš.
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
(tāpat kā kameru uzņem darbinieki)
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Kas ir iekļauts ēdināšanas plānā “viss iekļauts”, dzērieni pusdienās un vakariņās ir bez maksas?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Pastāsti man, vai reģistratūrā ir angliski runājošs personāls? Vai ir kāda diskriminējoša attieksme pret krieviem (domāju saistībā ar notikumiem Ukrainā) Un varbūt ir kādi padomi par istabas izvēli utt.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Sveiki! Sakiet man, lūdzu, vai viesnīcas galvenajā restorānā ar sistēmu viss iekļauts ir a la carte?
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Kā viesnīca atšķir cilvēkus ar HB un FB ēdināšanu?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Sveiki visiem)) Pastāstiet man par labiem un lētiem restorāniem netālu no viesnīcas. Mums ir tikai brokastis un vakariņas.. kur jūs varat pusdienot tur?
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Es zinu, ka smēķēt ir stingri, bet diemžēl, slikti ieradumi, pastāstiet man, kurās vietās ir atļauts smēķēt
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Kur es varu lēti paēst vai nopirkt pārtikas preces netālu no viesnīcas?Ja ir lielveikals?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Sakiet, vai mēs ēdam bez ēšanas, vai kāds zin vai uz vietas ir iespējams nopirkt brokastis un vakariņas?Un būs vai nebūs dārgāk, nekā ņemot pa tiešo no aģentūras?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Vai kāds zina, vai Pludmales klubs Karibo viesnīcas iemītniekiem šogad ir apmaksāts vai nē?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Labdien! Kas ceļoja uz Andoru no Kostadoradas, lūdzu, pastāstiet mums visu par šo ekskursiju: ​​izmaksas, cik daudz jābrauc, kā tur viss ir organizēts, tikai iepirkšanās vai apskates vietas, pilnīgi viss interesē, paldies jau iepriekš!
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Labvakar! Kostadoradā ierodamies 15. septembrī, sakiet, lūdzu, vai PortAventura joprojām darbosies, es ļoti gribu uz turieni
Pasūtījām HB un tūroperators apstiprināja brokastis, skaidrojot ar kļūdu internetā.Vēlos uzzināt vai viesnīcā ir iespējams iegādāties vakariņas un cik tās izmaksās aptuveni divām par 7 naktīm
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sakiet, vai dzīvoklī ir ledusskapis?Vari vēl ko pastāstīt.Paldies.
Es gribētu zināt, jo mēs dosimies uz turieni atvaļinājumā.
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Lūdzu, pastāstiet man ... Elpaso iedzīvotājiem ieeja Beach Club ir apmaksāta vai 50% ar nosacījumu, ja lietojat AL
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
JŪNIJĀ DRAUCAM UZ COSTA DORADA CAMBRILS.LŪDZU, PASAKSTIET PAR PIEDĀVĀM UN NE DĒRĀM ZIVJU RESTORĀNIEM... UN KĀ NO KAMBRILAS NOKļūt AR ELEKTRISKĀM BARSELONU! PALDIES JAU IEPRIEKŠ!
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
uzturs
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi