Jautājumi par KostadorādeViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Kostadorāde
Sakiet, kāds ir aptuvenais krievu un ukraiņu procentuālais daudzums jūsu valstī?
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Lūdzu, pastāstiet man, vai reģistrēšanās laikā tiek iemaksāts depozīts, un, ja tas tiek ņemts, cik daudz? Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vai tās būs labas brīvdienas 16 gadus vecam bērnam? Vai viesnīcā ir kāds, kas satiktu viņas vecuma puišus?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
interesē viesnīcas netālu no jūras
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Mēs meklējam viesnīcu Kostadoradā, pirmajā piekrastē. Vēlams Salou vai La Pineda.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
kur šajās viesnīcās drīkst smēķēt?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Labdien! Zinātāji man palīdz izvēlēties izlidošanas laiku ceļojumu aģentūrā, Aeroflot iesaka kā uzticamu aviokompāniju, bet izlidošanas laiks ir 14-30 un Barselonā ierodaties vakarā, un vēl pirms Salou jāgriež un vakariņas ir beigušās. un diena ir izmesta, Pegasus izlido 4 no rīta, bet viņi saka, ka bieži tiek pārcelti lidojumi, gandrīz tāda ir viņu prakse. Ja tā, tad tas ir īsts krāpniecisks vilinājums. Negribas sēdēt lidostā ar mazu bērnu. Kā īsti?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Es precējos septembrī un vēlos medusmēneša ceļojumu, kas paliks atmiņā uz ilgu laiku... Tūrisma aģentūra piedāvāja viesnīcu Spānijā BEST MARITIM ar brokastu un vakariņu sistēmu. Kāda tur ir vidējā cena pusdienām un kur doties ekskursijās?Vai ir ērti īrēt auto un cik tas maksā?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
vēlētos istabu ar skatu uz jūru, vai tas ir iespējams
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Labi cilvēki, eksperti Spānijā, pastāstiet man budžeta viesnīcu 3 * mazmeitai ar saviem vecākiem. Lai pludmale nav tālu un animācija bērnam sagādā prieku, un līdz Aventura parkam bija iespēja nokļūt ne vairāk kā pusstundu.Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Sakiet, lūdzu, paņemiet dvieļus un otrs jautājums ir kāds ir laiks jūnija sākumā?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vai dzīvojot šajā viesnīcā ir iespējams pastaigāties pa pilsētu, vai tuvumā ir diskotēkas, vai viesnīca ir piemērota jauniešiem? Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Kādus skaitļus prasīt, lai viņi neaizbrauktu uz atkritumu izgāztuvēm, stāvvietām un citām neizskatīgām lietām? Principā pieteikumā bija norādīts, ka vēlētos Sea View vai Side Sea View istabu. Ceļoju ar vecu mammu, un man pašai nepatiktu troksnis (troksnis no baseina un animācijas mani netraucē).
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Laba diena visiem, sakiet, lūdzu, kurā ēkā labāk reģistrēties 2 + 1 bērnam vecumā no 5 gadiem un kāda veida istabā? Kaut kur lasīju, ka dažas ēkas ir nesen renovētas, dažas nē. vai varam tikt izmitināti Klabā, ja tas līgumā iepriekš nav noteikts? plānotais atvaļinājuma laiks - 2012. gada septembris. pirmo reizi uz spāniju:) Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
ko izvēlēties?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Interesē, kā tagad ir viesnīcā: kāds ēdiens? Vai istabā ir fēns? Vai man ir jāņem adapteris elektrības rozetēm? Vai vakarā ir izklaide? Vai ir bezmaksas wifi? Kādi augļi dominē? Vai baseina ūdens ir auksts?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Nevaram atrast informāciju par viesnīcu, lūdzu palīdziet
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 17 atbildes
Es braucu uz šo viesnīcu ar trīs gadus vecu bērnu, pastāstiet man, kurš bija, kā jums patika?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Pastāstiet, lūdzu, kas un kur devās ar 6 gadus vecu bērnu.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Sveiki! Pastāsti man, lūdzu, kurš atpūtās Villa Romana 4 *, kādas istabas tur ir? Mēs tur rezervēsim istabu, esam 3 pieaugušie un viens bērns.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Labas atsauksmes no Mediterraneo un Oasis Park. Es, sieva un 16 gadus vecā meita.
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Iesaku viesnīcu Kostadoradā.Esam ar bērniem 9 gadi un 2 gadi.Vēlamies lai Aventura parku apmeklētu vecākais.Tāpēc izvēlamies šo kūrortu,bet nevaram izlemt par viesnīcu. Vajag pieklājīgu viesnīcu, nevis blakšu, lai jūra būtu pavisam tuvu. Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Parādīt vairāk »