Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par KostadorādeLaikapstākļi un gadalaiki

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Kostadorāde
Dodamies uz Kostadoradu maija brīvdienās, kad ūdens jūrā vēl auksts. J: Vai viesnīcai ir peldbaseins, kurā varat peldēties šajā gadalaikā? Paldies!
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Pastāsti man, cik silts būs jūnija pēdējā nedēļā. Kam bija kāda pieredze? un varbūt kāds tagad ir piekrastē? Kādi laikapstākļi šogad?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Kādi laikapstākļi ir Salou oktobra pirmajā pusē? Vai līst lietus? Vai jūra ir silta vai jau auksta?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Bieži lasu, ka Kosta Bravo reģionā jūra vienmēr nav ļoti silta, bet kurā kūrortā un kad ir silti. skatoties uz Kostadoradu
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Interesanti, vai no 16. jūnija drīkstēšu peldēt jūrā, vai ūdens iesils?Kāda tagad ir ūdens temperatūra? Mani arī interesē, cik silts ūdens šajā laikā ir akvaparkos, vai tur var peldēties?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Sveiki! Lidojam uz Salou 15. jūnijā uz 10 dienām. Paskatījos laikapstākļus - šokā, mums ir karstums, tur ir ļoti forši, negaidīju. Vai arī šis hysmeteo ir biedējošs? Kā tad īsti ir tagad? Tāpat kā jūra (gismeteo saka - 17 grādi). Kā, pēc iepriekšējo gadu pieredzes, tas notiek jūnija vidū? Jau iepriekš paldies par jūsu atbildēm.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Labdien! Saprotu, ka gadu no gada viss mainās, bet no atpūtnieku pieredzes. Kādi laikapstākļi ir jūnija sākumā? Īpaši interesē, jo vēlamies braukt ar bērnu 10 gadi
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 19 atbildes
Mani tik ļoti neuztrauc laikapstākļi, vairāk uztrauc tas, ka jūra ir silta un nav vētraina!
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Es došos no 05/07/2011 līdz 05/14/2011
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
saki, mēs bērnībā gribam Spāniju... bet saka, ka tur auksts.peldēties.ūdens 22-23 grādi...kas tajā laikā bija?paldies...
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Pastāstiet lūdzu (kurš atpūtās Spānijā), kāds ir laiks septembra beigās ??? Iepriekš nesanāca aizbraukt, bet tā kā braucam kā ģimene ar bērniem, tad protams no sirds gribētos peldēties un sauļoties... Paldies par atbildēm....
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi