Jautājumi par SānuCeļojumu aģentūras un operatori

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Sānu
Pastāstiet man, lūdzu, no kura tūrisma operatora es varu iegādāties ceļojumu uz Sandy Beach Hotel ar izbraukšanu no Permas vai Jekaterinburgas?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
vienas ekskursijas izmaksas
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Es ļoti vēlos iegādāties biļetes uz šo viesnīcu. Es nevaru atrast tūrisma operatoru, kuram būtu līgums ar šo viesnīcu uz šo gadu.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Togad lidojām uz Alaniju atvaļinājumā no Pegasus,tagad gribam pirkt tūri no poļu tūroperatora,cenas krietni zemākas.Vai kādam ir bijusi tāda prakse?Atbildiet,būšu pateicīgs.Bīstami vai nē lidot no citas valsts, lai gan Poliju par svešu neuzskatu, bet tomēr gribu dzirdēt pieredzējušu cilvēku viedokļus, ja tādi ir, protams.Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
Kurš šogad selgā atpūtās no Pegaza tūrista, pastāstiet kā strādā Pegasus gidi, kā notiek transfērs, vai palīdz ar izmitināšanu utt. ?
14 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
Vai kāds tur ir bijis vai dzirdējis par to?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
atbildi lūdzu,kurš vismaz aptuveni zina izmaksas!Un cik maksās 7 dienas?Diviem pieaugušajiem.
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
uz 10 dienām?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
ja lido augusta beigās?diviem pieaugušajiem,?un vai ir cenu starpība ja lido jūnijā vai augustā?
Nopirku biļeti uz maiju, par tūroperatoru nejautāju, domāju, kā parasti, Pegastik vai Tez tour, t.i. liela un pārbaudīta, bet te man nezināma kompānija. Vai kopīgot?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Kāda ir iespēja iegādāties pēdējā brīža ceļojumus uz šo viesnīcu? Ēdam 7 cilvēku skaitā, visi pirka biļetes izņemot vienu. Cilvēks plāno iegādāties pēdējā brīža biļeti. Vai tas ir īsts?
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
Gribētos palasīt atsauksmes no tiem, kuri atpūtās Sideselges pludmalē caur Pegas Touristik
14 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 16 atbildes
Sakiet, lūdzu, cik maksās uzturēšanās viesnīcā Blue Waters Club no 29. JŪNIJĀ LĪDZ 6. JŪLIJĀ uz 7 NAKTĪM 2 pieaugušajiem + 1 bērnam (2 gadi) Jau iepriekš paldies par palīdzību
Es vēlos doties uz šo viesnīcu ar visu ģimeni 2011. gada jūnijā (četri pieaugušie un viens bērns 4 gadus vecs) Kuri tūrisma operatori pārdod ceļojumus uz šo viesnīcu ar izlidošanu no Maskavas?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
Cik maksājāt par ekskursiju?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sakiet, lūdzu, caur kuru ceļojumu aģentūru vai tūroperatoru es varu iegādāties lētāku ceļojumu uz šo viesnīcu? Ar Tez-tour kaut kas ir ļoti dārgs. Cik maksā šīs viesnīcas apmeklējums 24 dienas?
15 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 11 atbildes
Mēs vēlamies doties uz šo viesnīcu, bet šogad tūrisma operatori piedāvā tikai Caesar 5 *, varbūt 4 * tika pārdēvēta? Un tomēr jūs nevarat man pateikt, kurus operatorus piedāvā Cēzars, es redzēju cenas tikai Polar.
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Pirmo reizi braucam uz ārzemēm, kaut kas traucē.
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Kurš tūrisma operators Krievijā (Maskava, Sanktpēterburga) pārdod šo viesnīcu?
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Kurš šogad lidoja uz Turciju no Anex? Vai tas ir tik slikti? Vakar nopirku no viņa divas ekskursijas, izlasīju atsauksmes un šausminājos. Pats trakākais, ka kopā ar mums lido 3 gadus vecs bērns. Ko darīt, ja Anex tevi pievīla?
16 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 14 atbildes
Sakiet, lūdzu, pie kura laba tūroperatora es varu nopirkt biļeti uz Papillon Muna Hotel Sidē? Un cik tas maksās ap septembri diviem pieaugušajiem + bērnam (3 gadi) 14 dienas. Pateicos jau iepriekš.
16 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
viesnīca paloma perissia ir interesanta - (sarakstā neredzēju) Varbūt varat ieteikt piemērotu periodu klimata pārmaiņām - 47 gadus veca sieviete. Paldies.
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi