Jautājumi par SānuEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Sānu
Laba diena. Es gribu zināt, vai no Sides vai Antālijas ir ekskursijas uz Kapadokiju
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Pastāstiet, lūdzu, kā ir ar infrastruktūru ap viesnīcu - vai tuvumā ir veikali, citas viesnīcas, tirgus utt.? Un kādas ekskursijas ir pieejamas oktobra vidū.
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Lūdzu, pastāstiet man kādu labu ceļojumu aģentūru Sidē.
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
Labdien. Esam vairākkārt lasījuši un pārliecinājušies no draugu pieredzes, ka ekskursijās labāk doties "ielas" aģentūrās, kur CENA UN KVALITĀTE ir adekvātāka un programma ir tāda pati kā Krievijas viesnīcu operatoriem, piemēram, Tez, Pegasus. utt. Pastāstiet man, kas izmantoja "ielas" aģentūru pakalpojumus Cholakly, cenas, kvalitāte, kur tie atrodas. Pateicos jau iepriekš.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents Nav atbilžu
Paldies visiem jau iepriekš!!!
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
Kur labāk pirkt ekskursiju, saka, ka viesnīca lētāka, tad no kā?kurās dienās labāk braukt, cik ilgs laiks ir no Euforijas, citādi nezinu vai ar a. 5 gadus vecs bērns.
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 5 atbildes
kādas ekskursijas ieteiktu neaizmirstamākas
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Gribējām paši aizbraukt uz Seapark Alanjā, kā tur var nokļūt un atpakaļ, kā un cik tas aptuveni maksās. Vai arī labāk paņemt gatavu ekskursiju no gidiem.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Atpūtos no 17.maija, pastāstiet lūdzu kādas ekskursijas tiek nodrošinātas
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Dienas ekskursija ir ļoti nogurdinoša.Mums ir vecs cilvēks. Mēs esam četri.
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 20 atbildes
kura valūta ir izdevīgāka
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Pastāsti man, kur es varu doties bez tūrisma operatora?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
nataliaselivan1@rambler.ru, mēs ar kompāniju dodamies uz Jasmine Side viesnīcu
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Kādas ekskursijas iesakāt apmeklēt šajā rajonā (lai nebrauktu tālu) un cenas. Paldies. Lūdzu, precizējiet, "Life club ciziolot 3*" atrodas pludmalē un 3 sarkanās ēkās ar zilu ūdens slidkalniņu, vai ne?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
Vai Sidē ir iespējams iegādāties ekskursijas ar krieviski runājošiem gidiem? Iesakiet, ko redzēt trīs cilvēku ģimenei, bērnam 13 gadi un par cenām.Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Pastāstiet, lūdzu, kā nokļūt no viesnīcas līdz amfiteātrim uz dolmusas, un vispār tur tiešām var nokļūt pašam vai labāk doties ekskursijā. Interesanta ir arī ieejas cena.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Es gribētu doties uz Stambulu iepirkties. Taču es negribētu, lai brauciens turp un atpakaļ kļūtu dārgāks par pašiem pirkumiem.
13 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 14 atbildes
Kurš brauc??? atpūtnieki vai šoferi būs. Cik pieturas Es saprotu, ka viņi apstājas centralizēti. (slimu jautājumu tualete, ejam ar bērnu) Paldies, ja kāds atbildēs.)))
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Daudzi cilvēki iesaka doties ekskursijās pāri ceļam, nevis gida pavadībā. lētāk..... bet ir pārliecība, ka apdrošināšana ir iekļauta šajā lētākā ???
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 11 atbildes
Vai bērnu ūdens slidkalniņi ir droši?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Vai pie viesnīcas ir ekskursiju tirdzniecība un maksas tālrunis zvaniem uz Krieviju
14 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 14 atbildes
Pastāsti man, kur Sidē var iet pie mammas ar bērnu 6 gadi. Kurš bija Hanthe resort 5 viesnīcā, viņi saka, ka ir daudz vāciešu un viņi īsti neizturas pret krieviem.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Kurš devās vienas dienas ceļojumā uz Jeruzalemi? Cikos ir izrakstīšanās no viesnīcas un ierašanās atpakaļ? Cena? Lidmašīna vai autobuss? Paldies.
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
izmaksas, datums un kur labāk iegādāties ekskursiju uz Kapadokiju uz 2 vai 3 dienām no Sides
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Dodamies uz Sidu.
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Vai ir pietiekami daudz laika dienas braucienam uz Pamukali? Cik daudz laika atvēlēts sāls avotiem un cik Kleopatras baseinam? Paldies.
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 15 atbildes
Parādīt vairāk »