Jautājumi par Sānuiepirkšanās

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Sānu
Jūnijā atpūšamies malā, konsultējam, ko var iegādāties interesantas lietas, un, lūdzu, konsultējam veikalus
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Sveiki! Lūdzu, pastāstiet man, kā nokļūt no viesnīcas uz Manavgatu uz veikalu Novamall
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Pastāsti man, pliz, kas bija šajā viesnīcā? Kas atrodas tuvumā? Veikali, lielveikali, vietējais tirgus, kas interesants? Mēs pirmo reizi dodamies uz Side!
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
Pastāsti man, lūdzu, kas bija Elysium Side Bella 5 * viesnīcā, vai netālu no viesnīcas ir veikali ar saldumiem, piemēram, vietējā baklava? Kāda ir ūdens temperatūra maija sākumā?
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Un kā tas ir salīdzinājumā ar Migrosovski? Paldies!
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
Veicot pirkumu 4000 USD vērtībā Kircilar Mondial, mums tika piedāvāta bezmaksas piegāde mājās. Vienojāmies, tā kā lietas bija vairākas, atpūtāmies ar bērnu, bija grūti visu nēsāt uz sevi. Viņi nesamaksāja visu summu, priekšapmaksu. Noslēdza vienošanos. Piegādei bija jānotiek no 25. līdz 30. jūlijam. Pēc norādītā laika ar mums nesazinājās ne kurjers, ne pārdevējs, turklāt neatbildēja uz zvaniem un e-pastiem. Augusta vidū mums izdevās sazināties ar kurjeru. Viņa teica, ka piegādes nebūs, kamēr mūsu pilsētā netiks savāktas vēl dažas pakas. Bet neviens mums par to neteica, veicot pirkumu. Un, ja mums nepietiks, mēs neredzēsim savas lietas (acīmredzot, jautājums jau ir retorisks)? Turklāt kurjers piedāvāja pārskaitīt uz viņas kontu 50% no atlikušās summas, pēc kā viņa it kā nosūtīs lietas, izmantojot DHL. Izklausās pēc šķiršanās, vai ne? Šeit jums ir liela veikalu ķēde. Esi uzmanīgs! Nejaucieties ar Kircilar Mondial
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
10 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 2 atbildi
Vēlos ņemt līdzi plastikāta karti apdrošināšanai. Dalieties pieredzē par pirkumu apmaksu, naudas izņemšanu. Cik viņi iekasē par izņemšanu, kuros banku bankomātos ir izdevīgāk izņemt skaidru naudu. Kopumā šajā jautājumā būšu pateicīgs par jebkuru informāciju, jo vairāk, jo labāk!
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Es gribētu pastaigāties pa pilsētu.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
Sakiet, kas bija viesnīcā - vai ir iespēja tās teritorijā esošajos veikalos vai bērnu podiņa tuvumā?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
Mamma Turcijā ir pirmo reizi, un es nevēlos viņu apbēdināt. Vietnē ir pretrunīgas atsauksmes. Kas tur bija 2012. gada augustā un tiešām var dot vērtējumu? Viņi raksta, ka viens baseins tika aprakts. Tā ir patiesība? Vai ir iespējams smēķēt viesnīcas numurā (uz balkona). Reģistratūrā iedot 20 dolārus un šokolādi? Cik maksā došanās uz Sidu? Iepirkties? Nepieciešams reāls padoms 65 gadus vecai sievietei. Viņa ir ļoti kustīga un aktīva, taču viņai vajadzīgas precīzas norādes: ko, kur, kad un cik daudz. Jau iepriekš liels paldies visiem, kas atbildēs uz manu pieprasījumu.
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
Pastāstiet, kur Sidē (centrā) ir pārtikas un apģērbu tirgi, kurās dienās, kādos veikalos ir lēti suvenīri, ēdieni, augļi?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
Varbūt Manavgatā ir kādi veikali ar turku zīmoliem? Ja kāds ir teicis, kā tos atrast? kā tur nokļūt ar autobusu vai taksometru. Pastāstiet mums vairāk par Manavgatas tirgu. Interesē virsdrēbes, tekstils, āda, vai ir jēga kaut ko pirkt?
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 8 atbildes
Sakiet lūdzu kādu labu ādas veikalu Sidē un kažoku, kur labāk meklēt.
13 gadiem atpakaļ  •  26 abonenti 28 atbildes
Es gribu lidot uz plaušas un nopirkt tur topus, šortus, sauļošanās kleitu. Vai tur būs veikals vai tirgus un cik tālu tas ir no viesnīcas?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 10 atbildes
Interesē jautājums, vai netālu no Belindas ir kāds lielveikals, kur var iegādāties bērnu pārtiku un autiņbiksītes tajā? Ceļojam ar 1 gadu vecu bērnu, biezenīšu burciņas negribētu vilkt no mājām, un autiņbiksītes, lai nepaņemtu lielo paku. Un vēl, vai blakus ir kāds tirgus ar katru sīkumu, piemēram, peldkostīmiem, flipām, brillēm?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Sveiki visiem!Braucam maija beigās. Ar vecmāmiņu un bērnu. Mūsu vecmāmiņa ļoti vēlas Turcijā izvēlēties ādas jaku. Sakiet, lūdzu, vai tuvumā ir rūpnīcas, veikali. Un aptuvenās jakas izmaksas. Vai ir jēga braukt skatīties?
13 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 6 atbildes
Vai tuvumā ir pieturas? Kā nokļūt Antālijā
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Labdien!!!! Lūdzu, pastāstiet man, vai viesnīcas tuvumā tiek pārdoti pludmales dvieļi.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
labdien!Pasakiet man, vai netālu no viesnīcas ir tirgus.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Es arī gribu iepirkties. Pastāsti man, kur jāiet. Paldies. Marija.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Kur ir labākā vieta, kur iepirkties šajā viesnīcā? Vai ir izejas tirgus? Kad un kur? Vai arī labāk ir doties uz pašu pusi?
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Pēc dažām dienām dodamies uz Turciju, pirmo reizi. Vai varat pastāstīt, kur atrodas suvenīru tirgus? Kur vislabāk iegādāties ādu? kas ir labas ekskursijas?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
dosimies atpūsties malā.pastāsti vai tur ir aitādas mēteļu veikali un kādas cenas,kvalitāte?ja nē kur var nopirkt.
14 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 11 atbildes
Plānojam iepirkt suvenīrus, aizbraukt pāris ekskursijās un tā tālāk niekus???? Paldies
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Kas attiecas uz bazāru, tad kaut kur tuvumā ir rakstīts .. un kur vēl var doties pastaigāties iepirkties, suvenīrus. Vai tas ir tālu līdz Cholakly ciematam? paldies jau iepriekš par atbildēm!
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Parādīt vairāk »