Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par SānuLaikapstākļi un gadalaiki

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Sānu
Čau! Mums ir rezervācija uz 7.06-17.06, lasīju, ka jūra +19...+23. Padalieties, lūdzu, kas bija šajā periodā, kā tad īsti ir? Paldies.
4 gadā atpakaļ  •  9 abonenti 8 atbildes
Laba diena visiem! Jautājums ir... Kādi laikapstākļi Sidē ir aprīļa beigās, maija sākumā? Cik silta ir jūra? Mēs nekad neesam bijuši šajā reģionā pavasarī ...
6 gadiem atpakaļ  •  14 abonenti 26 atbildes
Pirmo reizi lidojam uz Turciju ziemā)))
7 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 11 atbildes
Mēs uztraucamies, ka nevarēsim peldēt jūrā (
9 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 6 atbildes
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Izlidojam 5. jūnijā uz nedēļu Sidē ar bērnu. Laika prognoze gandrīz visām dienām lietus ar pērkona negaisu. Pastāsti man, kā ir tagad?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Ekskursija no 25. aprīļa līdz 8. maijam. Uz kādiem laikapstākļiem var cerēt? Paldies visiem par atbildēm)))
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
Lidojam pirmo reizi, gribētos zināt no pieredzējušiem ceļotājiem.
12 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 10 atbildes
Plānoju lidot oktobra sākumā ar vīru un 4 gadus veco bērnu uz 2 nedēļām uz Turciju (Side). Sakiet, kas tur tajā laikā bija vai ir pārbaudījis informāciju, kāds tur tajā laikā ir laikapstākļi?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
Dosimies uz Crystal Admiral Resort Suites no 20. līdz 29. maijam. Vēlos uzzināt, cik silta ir jūra šajā gadalaikā? Otrs jautājums: dažādas atsauksmes par pludmali, dažiem var ieiet tikai čībās, citam tā ir smilšu pludmale ?!
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Braucam no 27.04.2013 līdz 05.04.2013 ar bērniem 16 un 5 gadi. Vai baseinā un akvaparkā būs auksti?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Mums ir ekskursija no 11. līdz 21. maijam. Es domāju, vai man ņemt bikses, džinsus, džemperus ar garām piedurknēm? Vai vakaros tur ir auksti?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
lidojam no 30. aprīļa uz 2 nedēļām, kādi laikapstākļi tajā laikā? vai jūs varat sauļoties, peldēties? Un kā klājas pašā viesnīcā?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Gribu Vecgada vakarā doties uz 1 nedēļu uz viesnīcu netālu no Sides. Sakiet, kas šajā laikā ar Sides centru - daubs, kafejnīcas ir atvērtas? Vai arī viss mirst – visa dzīve viesnīcā? Kuru viesnīcu ar iekštelpu baseinu jūs ieteiktu?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Šogad svētki iekrita 20. oktobrī. Mēs sapulcējāmies ar māsu, lai atpūstos un, viena lieta, svinētu dzimšanas dienas Turcijā. Manai māsai ir 25.oktobris, man 29.oktobris. Kā šobrīd ir ar gaisa un ūdens temperatūru? Jau iepriekš paldies visiem, kas atbildēs uz jautājumu!
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
jūras ūdens temperatūra maija sākumā
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 11 atbildes
Vai ir auksti doties 10. jūnijā, vai ir auksts vakaros (naktī) un vai ūdens ir auksts? Vai telpās joprojām ir mitrs?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Viss, ko jūs zināt par šo viesnīcu un jūsu padomi. Paldies jau iepriekš.Elena
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
2010. gadā Sidē biju līdz oktobra beigām, vēl bija iespēja peldēties un sauļoties, tāpēc nolēmu šogad izmantot iespēju doties novembrī, bet kaut kā šaubas mocīja.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Šajā gadalaikā jūra viesnīcas rajonā ir silta, bet vai bungalo nav mitrs?? Paldies
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Kādi laikapstākļi ir oktobra vidū? Vai jūra ir silta?
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
atvaļinājums pēc grafika novembrī un 24.novembrī sudrabkāzas.Gribu braukt ar sievu.Šķiet kā dāvana.
14 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 26 atbildes
Kurš bija viesnīcā ziemā, kāda temperatūra iekštelpu baseinā? Un vai tuvumā ir veikali?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vai viesnīcā ir individuālais gaisa kondicionētājs numurā vai centrā?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Ja kāds šobrīd atrodas Sidē, lūdzu, pastāstiet man, kādi ir laikapstākļi? Un, ja kāds sniedz padomu vietējai Turcijas laikapstākļu vietnei, tas kopumā ir labi :)
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Parādīt vairāk »