Jautājumi par KemeraEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Kemera
6 gadiem atpakaļ  •  12 abonenti 25 atbildes
Labdien. Pastāsti man, pzhl, kā ir situācija ar vietām, kur var iegādāties ekskursijas/izbraucienus šajā vietā? Operatori viesnīcās pārkāpj cenas. Viņi gribēja nosūtīt vecākus un brīdināt iepriekš
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Denis, laba diena! Sakiet, lūdzu, kurās ekskursijās ir jēga doties, lai vēlāk nebūtu mokoši sāpīgi par zaudēto laiku un naudu ;-) Paldies.
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
Mēs ar vīru Tekirovā atpūtīsimies no 25.09 līdz 30.09. Varbūt kāds pats dodas ekskursijā uz Genukas kanjonu? Mēs vēlamies sadarboties. Vai arī kāds var pateikt, kā tur nokļūt.
8 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 4 atbildi
Es lasīju, ka jūs varat peldēt uz pirātu kuģa kaut kur rajonā) Kas peldēja? zina? Interesē cenas un vispār - kā ir - maz sūknē?)
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
Ekskursijas jāapmaksā atsevišķi vai jāiekļauj ekskursijas cenā.
Kurš lidoja vienas dienas braucienā uz Stambulu no Kemeras? Vai tas ir tā vērts? Kādas ekskursijas jums patika? Paldies jau iepriekš)
Cik lēti un kvalitatīvi licencētie! Kemerā ir pieejami tūrisma aģenti, un cenas ir vismaz aptuveni. Vai ir vērts doties ceļojumā uz Kapadokiju?
8 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 21 atbildi
Mums tur vajag Waikiki veikalu un Migros. Nu es gribētu apmeklēt arī bulvāri ar lietussargiem un Duden ūdenskritumu. Vai to var izdarīt vienā dienā vai plānot vairākus braucienus?
10 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 5 atbildes
Pastāstiet, lūdzu, kurš bija ekskursijā uz Kapadokiju no Antālijas reģiona (interesanti viss ir šī gada cena, ilgums, kādi autobusi, ko viņi tur rāda, kā nakšņot un ēdināšana) Paldies jau iepriekš.
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 8 atbildes
Sakiet, lūdzu, cik ielu aģentūrā maksā tūre Demre-Mira-Kekovo no Kemeras (Beldibi) un cik maksā Teztour?
11 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 9 atbildes
kā es sazināšos
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Zinoši cilvēki, sakiet, lūdzu, cik maksā auto noma ielu aģentūrās? Un vai pietiek ar parastu autovadītāja apliecību?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Tūristu atsauksmēs lasīju, ka Čamjovas ciemā ir ekoparks. Tur dzīvnieki brīvdabas būros nestaigā.Pasaki kur tas atrodas?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Parādīt vairāk »