Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par KemeraCits

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Kemera
Ja kāds zina, sakiet man, lūdzu, kam šogad pieder Garden Resort? Nevaru atrast informāciju, zinu tikai to, ka mainījies īpašnieks un acīmredzot arī vārds. Es ļoti mīlu šo viesnīcu, es gribu saprast, kas to sagaida.
3 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
4 gadā atpakaļ  •  4 abonents 1 atbildi
Un sakiet, lūdzu, kāpēc atpūtnieki raksta, ka nakšņo 2. un 3. līnijā, mēs speciāli izvēlējāmies viesnīcu 1. līnijas dēļ, vai mēs gaidām sabojātu atvaļinājumu? Vai arī tā nav taisnība?
4 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Pēc trim nedēļām lidojam uz Daima Biz Hotel, uztraucos, vai akvaparks būs bez maksas, ja kāds no Daimes būs pārbrandēts. Varbūt kāds nesen bija, kā vispār ir situācija?
4 gadā atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
Jau bieži ceļojuši uz dažādām viesnīcām Turcijā un Ēģiptē, viņi vienmēr atstāja dzeramnaudu 1-2 USD apmērā. Bet uz tādu viesnīcu braucam pirmo reizi, interesē, cik atstāt dzeramnaudu par bagāžu, kas tiks atnesta uz numuru, cik atstāt bārā, uzkopšanā, vai kur citur, lai ne aizvainot personālu. Interesē summa un kur atstāt. Dalieties pieredzē par šāda līmeņa viesnīcām.
4 gadā atpakaļ  •  7 abonenti 4 atbildi
Ieradāmies 07.09.2020. Mēs bijām izolēti viesnīcā Mirada Del Mar, neviens mums neiedeva nekādus apliecinošus dokumentus, nebija nekādas izpratnes par notiekošo! Varbūt kāds ir bijis līdzīgā situācijā!
5 gadiem atpakaļ  •  25 abonenti 119 atbildes
Slēgts uz karantīnu, jo pārvedumā tika identificēta persona (no citas viesnīcas) ar simptomiem. Pat ar negatīvu Pārbaudes laikā ģimenei tika lūgts palikt uzraudzībā 14 dienas vai atstāt valsti. Kurš šogad jau ir atpūties, pastāstiet vai jūsu viesnīcā ir bijuši tādi gadījumi? Vai arī tas ir atsevišķs gadījums? Mums ir nedaudz bail lidot.
5 gadiem atpakaļ  •  16 abonenti 24 atbildi
5 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Parādīt vairāk »