Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par KemeraCeļojumu aģentūras un operatori

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Kemera
Pastāstiet, kā saprast, vai vietas vēl var parādīties izpārdošanā, vai arī tas ir galīgs un jums ir atkārtoti jāizvēlas viesnīca?
4 gadā atpakaļ  •  8 abonenti 9 atbildes
Katru gadu ap šo laiku, vēlākais, decembra beigās, tika veiktas rezervācijas jūlijam. Tagad jau vairākas nedēļas pēc kārtas skatos cenas - tikai skārds, par kārtu dārgākas nekā agrāk. Tāpēc es domāju, ka tie vienkārši vēl nav parādījušies, vai arī tas jau būs, kaut kā ļoti dīvaini ... Varbūt kāds šajā jomā strādā un pateiks, vai ir vērts gaidīt kritumu?
4 gadā atpakaļ  •  20 abonenti 27 atbildes
Šķiet, ka viņi ir izlēmuši par viesnīcu, taču viņi piedāvā Coral vai Anex (cenas atšķirība ir 10 000 UAH): Coral atiet pulksten 12:30, atpakaļ pulksten 9:00 un no Anex pulksten 2:00 turp un pulksten 21:00 atpakaļ. Mēs ceļojam ar diviem bērniem vecumā no 3 un 8 gadiem.
5 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 11 atbildes
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Atpūtušies draugi stāsta, ka turki mīl "Alenku" "MARLBORO"
7 gadiem atpakaļ  •  20 abonenti 65 atbildes
Pirmo reizi dosimies no "Join Apa", un tur, Turcijā, mūs uzņems "Pussala". Kurš ar tiem ir pārsteigts? Dalieties savos iespaidos! Negribi sabojāt savu medusmēnesi... Paldies!
8 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 10 atbildes
gaida atbildi uz iepriekšējo jautājumu
11 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 12 atbildes
Labdien, es atstāju atsauksmi jūsu vietnē pirms 3 stundām, taču tās nav vietnē.
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
kur un cik maksā ekskursija
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Luhanskas tūres izvēle
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Internetā parādījās informācija, ka Green Hotel ir slēgta, bet C ir atvērta?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Es plānoju ceļojumu vasarā, no augusta sākuma, vismaz uz 10 dienām. Vēlams 2 pieaugušajiem gulēt atsevišķi un 3 ar bērnu atsevišķi. Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Pastāstiet man, lūdzu, mēs vēlamies rezervēt viesnīcu, izmantojot Swiss Halley, vai tā nav krāpniecība?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Līdz šim pieņemama cena. Kā jūs domājat: gaidiet cenu kritumu septembra beigās? Neviens, protams, nekādas garantijas nedos, bet domāju, ka cenu krituma nebūs. PALDIES visiem par atbildēm!
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
Vēlamies doties septembra sākumā 2 pieaugušie un 1 bērns 4 gadi. Izbraukšana no Uļjanovskas – Antālija. Vai viesnīcai ir oficiāls tūrisma operators?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
tjmhmgju,lyi;uooooooklhbmjnh
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
izbraukšanas laiki no 20. līdz 31. augustam uz 14-15 naktīm
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Uz Kemeru gribēja braukt pašās augusta beigās, bet saka, ka tagad cilvēkus nelaižot ekskursijās dēļ nemieriem? Vai jūs domājat, ka viss izdosies vai labāk neriskēt? Ārzemnieks ir jādara tagad, tāpēc tas ir steidzami jālemj. Paldies par atbildēm.
12 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 14 atbildes
Pastāstiet kur labāk (par cenu) Kijevā nopirkt ekskursiju uz Turciju.Plānojam atvaļinājumu no 20.jūnija, pirms tam atpūtāmies tikai Krimā kā mežonis
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
mani draugi grib jūlijā atpūsties uz nedēļu Turcijā.Ir četri-mamma,tētis,dēls 14 gadi un meita 5gadi.bet budžets ļoti ierobežots,grib saņemt 60 tūkstošus rubļu.no Maskavas
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
Parādīt vairāk »