Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Halkidiki – KasandraViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Halkidiki – Kasandra
Vai viesnīcā ir seifs? Kur glabāt vērtslietas, naudu un dokumentus? Vai ir gludeklis?
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vai mēs nākam pie jums? Ja trauki telpās, uz kurām var gatavot ēdienu
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Pamatnosacījumi jūra, pludmale, ēdiens, maz cilvēku un kņada, 3 vai 4 zvaigznes, bērns 12 gadus vecs.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
Sveiki, lūdzu, pastāstiet man dažas viesnīcas ar labu pludmali un nav ļoti tālu no apdzīvotām vietām. Labāk 3-4 zvaigznes. Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Vēlamies braukt septembrī ar 5 mēnešus vecu bērnu, kuru istabu labāk pasūtīt. Vai nav droši atpūsties ar tik mazu bērnu. Vai jau būs auksti? Interesē medicīniskās aprūpes kvalitāte. Vai arī labāk ar to neriskēt?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Kas ir fitness pret Palline? Ne stoit krassovki s soboi brat???
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
datums
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu 1 atbildi
Vai pludmalē ir pludmales dvieļi un vai tie ir maksas? Un sauļošanās krēsli? Mēs paņemam istabu ar privātu baseinu un interesējamies par dvieļu pieejamību un izmaksām.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Lūdzu, pastāstiet man savu viedokli par pārējo viesnīcā Teofano imperatora pils un tās teritorija. Fotogrāfijās tā atrodas tajā pašā teritorijā ar citu viesnīcu, un īpaši interesē numuriņi ANATOLI SUITES ar koplietošanas baseinu 10 istabām. Kā ir ar ēdienu, apkalpošanu un atrašanās vietu? Kā vispār ir pašā kūrortā?Ir kur doties vakaros un kādas ekskursijas ir vērts apmeklēt,lai nekur tālu netiktu!Braucam divi pieaugušie ar diviem bērniem 25 un 15g. Varbūt izvēlēties citu kūrortu un viesnīcu, kamēr nav par vēlu? Mēs braucam jūnija vidū.
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Mums ar vīru ir 25 gadi.Šeit izvēlamies viesnīcas.Mums piestāv viesnīcas atrašanās vieta.Bet kā tur apstākļi,kā ēdiens,kāda ir tūristu attieksme vispār,kā jūra,baseins,pludmale , un vai ir vērts doties ekskursijās?Vai arī labāk ņemt auto īrēšanai?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Ļoti vēlētos uzzināt vairāk par šo viesnīcu.Par viesnīcu,ēdienu,pludmali,un protams kas ir ap šo viesnīcu?Kur var iet pastaigāties,kādi veikali tuvumā?Dodamies uz viesnīcu 21.augustā
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vai nevarat izlemt par viesnīcu?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
cik ilgs laiks nepieciešams, lai nokļūtu tuvējās pilsētās. mēs gribam staigāt ar kājām. un vai ir transports. mēs nebraucam ar automašīnu.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Lasīju, ka Kasandra ir populārs jauniešu kūrorts. Es gribētu ne pārāk pārpildītu klusu viesnīcu!
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
Es gribu sajust Grieķijas krāsu, Es gribu tīru jūru, labu ēdienu... jauka istaba ar ērtībām... NEVĒLOS skaļu troksni un jautrību!
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
kad viņi 2010. gadā atpūtās Korfu un 2011. gadā ceļoja ar krievu tiesībām.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 20 atbildes
Labvakar! Lūdzu, palīdziet man izvēlēties viesnīcu. Visvienkāršākā vēlme ir smalkas smiltis un skaista dzidra jūra =) Tā kā biju uz Sithonia un Kassandra, es tos apsveru. Bet izskatīšu visus priekšlikumus, ja būs skaistas smiltis un cena pieņemama. Es ļoti priecāšos palīdzēt! Mēs ar vīru jūnija beigās kopā dosimies uz Grieķiju. Mēs vēlamies 4 * viesnīcu un viss iekļauts. Cena līdz 80 tūkst. 10 līdz 14 dienas (kā cena būs) Vēlmes: 1. Biju mežonīgā pludmalē Sitonijā, nenormāli skaistas baltas smalkas smiltis!(konkrēto vietu diemžēl nezinu) Vai kaut kur ir tādas viesnīcas? Ne oļi, ne jūras eži, ne pārpildīti sauļošanās krēsli. 2. Diskotēka un vakara animācija 3. Gaisa kondicionētājs istabā (nav centrālais) 4. Vēlams, lai jūs varētu iegādāties mājās gatavotu olīveļļu un olīvkoka traukus
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Jautājumi par viesnīcu: 1. Vai istabā ir fēns? (Atšķirīga informācija aprakstos vietnēs) 2. Kāda ir maksa par seifa izmantošanu? 3. Dzērieni vakariņās šķiet apmaksāti. Kādas ir cenas, vismaz aptuveni. 4. Vai man kaut kas jāņem no odiem? 5. Vai vakariņās ir kāds dress code? 6. Vai kontaktdakšas kontaktligzdās atbilst mūsu ierīcēm? Vai arī jums ir nepieciešami adapteri? Jautājumi par Halkidiki: 1. Cik aktīva ir saule septembra otrajā pusē? Vai man vajadzētu iegādāties spēcīgu sauļošanās līdzekli vai vieglāku? 2. Kur ir vislabākā vieta, kur iegādāties ūdeni un vai Kallitē ir augļu tirgus? 3. Viņi saka, ka uz olīvām ir laba kosmētika. Kurš mēģināja? Ko ir vērts pirkt? 4. Ja īrēji auto, tad kur? Kādas ir cenas? Vai viņi dos ar ukraiņu tiesībām? Ja kādam ir informācija, lūdzu, ierakstiet! Ļoti svarīgs!:)
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Labdien! Pastāsti man, lūdzu, kāda ir ūdens un gaisa temperatūra 20. septembrī - oktobra sākumā. vai viesnīcā ir numuriņi ar virtuvi: vajag normālu ledusskapi ar nelielu sarmu.kameru un vēlams plīti. vai istabā ir iespējams izmitināt 4 pieaugušos un 2 bērnus līdz 3 gadu vecumam? Paldies!
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
kak mne poniati eda tam nevkusnaia da?eto oceni vajno dlia menia... shtob bila svejaia eda ,cerez deni ia doljna vibrati oteli i tak boiusi ne popasti,kak vi dumaete?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
pārskatos par šo viesnīcu ir maz fotoattēlu ar pašu viesnīcas ēku numuriem un pludmali kas man atsūtīs epastu.varbūt kāds pateiks kura istaba labāka.Gribu iet ar bērnu 9 gadi.
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Sakiet, lūdzu, gadu vecam bērnam, vai veikalā uz vietas ir bērnu pārtika (maisījumi, dārzeņu biezeņi, gaļa) ​​un autiņbiksītes? Vai arī kur ir tuvākais veikals ar šo preču pieejamību?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Sakiet, lūdzu, vai man jāņem līdzi šampūns, dušas želeja, ziepes utt.? Visi šie burbuļi aizņem tik daudz vietas bagāžā!!! Ja viesnīca to visu dod un tas viss ir normālā kvalitātē, tad kāpēc vilkt papildus... Paldies jau iepriekš par atbildēm.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Mēs vēlamies doties uz Grieķiju Halkidiki ar savu vīru un bērnu, piemēram, Macedonian Sun Hotel 3 * ??? Es zinu, ka tas ir viesnīcu tīklā Athos Palace 4 * un Polini Beach 4 * ,,, Dzīvojot Macedonian Sun 3 *, vai ir iespējams izmantot visu viesnīcu Athos Palace 4 * un Polini Beach 4 * infrastruktūru ( pludmale (par maksu saulessargi un sauļošanās krēsli), pludmales bārs, peldbaseini, animācija ???un vai ir rotaļu laukums??paldies!!!!!!!
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 7 atbildes
Mans vīrs un mans bērns 1,5 vēlas atpūsties Grieķijā un vēlējās uzzināt par šīs viesnīcas izvēli Kassandra Palace 4 *;??? ........ Paldies
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vai ir jau cenas šai viesnīcai no 3. jūnija un izbraukšanai no Permas????????
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Vai ir lidojumi no Permas uz Halkidiki?
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Parādīt vairāk »