Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Halkidiki – Kasandraiepirkšanās

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Halkidiki – Kasandra
otvete mne pojalusta, doleko naxodyatsya targovie centri ot nashego otelya,i otkuda mojno pokuoat shubu?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Pastāstiet man, lūdzu, kur var tikt tuvāk kažokam, atpūšoties Halkidiki. Vai varbūt kāds ieteiks labāko vietu tuvāk "kažoku" tūrei, brauksim un pasūtīsim tikai pēc nedēļas, ir iespēja mainīt. Paldies visiem jau iepriekš.
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
Gribu pajautāt tiem, kas zina kažokādu - es iešu pirkt īsu kažoku no ūdeles vai bebra, vai tas Kalithea izdodas - neplānoju īpašu braucienu pēc kažoka - tātad, ja tā izrādās "pa ceļam" ekskursijas, pastaigas, vai kāds var pateikt, kā atšķirt īstu grieķu kvalitāti, lai nepirktu Ķīnu -varbūt konkrētu firmu nosaukumi vai ko meklēt? Paldies!!!
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
Mēs dodamies uz šo viesnīcu. Pastāsti\. kā pašam tikt pie kažoka? Braukt ar taksometru vai iznomāt automašīnu? Un kur - uz Kastoriju un Kalikratiju? Ja ar taksi - tad tieši uz veikalu. kā taksists tevi aizvedīs vai pats izkāps un ies? Lūdzu iesaki!
14 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 10 atbildes
Dabiski interesanti modeļi, kvalitāte un cena?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Sveiki visiem! Braucu uz šo viesnīcu ar bērnu atvaļinājumā, bet gribēju nopirkt arī kažoku.Kā to var izdarīt par mazāku cenu? un vai tas ir iespējams?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Gribam uz Grieķiju Halkidiki kur var nopirkt kažoku ,,, vai kāds jau var nopirkt 2010.g., līdz ceļiem ar kapuci, ar jostu.. taisni, tumši brūns tuvāk melnam, nav dārgi pa 1300-1400e ,, , un pat izvēloties kažokus, kam pievērst uzmanību, lai izvēlētos kvalitatīvu. Lasīju atsauksmes, ka nevajag braukt uz Kastoriju, kā jūs domājat ??? varbūt kāds zin kādu konkrētu veikalu., ja jā, kā sauc ?????? PALDIES PAR ATSAUKSMĒM BŪŠU ĻOTI LAIKS ATBILDĒT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 7 atbildes
Vēlos pirkt, kāds ir cenu diapazons??
15 gadiem atpakaļ  •  12 abonenti 14 atbildes