Jautājumi par Halkidiki – KasandraEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Halkidiki – Kasandra
Sveiki, lūdzu, pastāstiet man, ka kaut kur tuvumā ir diskotēkas un ekskursijas, par cik aptuveni maksā un vai ir iespējams tās iegādāties viesnīcā
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sveiki, pastāstiet man, kur noīrēt jahtu 4 personām netālu no viesnīcas, neizmantojot tūrisma operatora pakalpojumus? Varbūt citos ciematos pie Kallithea apmetnes ir pietauvošanās vietas, no kurām var peldēties vai makšķerēt jūrā? Būsim šeit vēl 10 dienas. Uz kuru ciemu labāk doties sarunās par jahtu?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Cienījamie tūristi! Pirmo reizi braucam uz Grieķiju jūnijā, atpūtīsimies mazā pilsētiņā uz Kasandras. Pastāstiet, kādas ekskursijas tur piedāvā un kādas tām ir cenas?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
No 9. jūnija līdz 1. jūlijam būsim Halkidiki-Kasandrā (Kallithea). Vēlamies īrēt auto: kā to izvēlēties, kā noslēgt līgumu, vai labāk īrēt uz vairākām dienām uzreiz vai vispirms uz dienu? Ceļojam ar maziem bērniem (1 un 4 g.), vai vajag autokrēsliņu (1 vai 2 gab.), vai par to ir jāpiemaksā? Vai ir vērts doties uz Loutraki pie avotiem (ūdenskritumiem)? Paldies visiem jau iepriekš!!!
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 11 atbildes
.Lūdzu, pastāstiet man, kādas cenas ir Saloniki-Kasandra _-Pefkogori.Un kā vislabāk nokļūt
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Vēlos doties interesantās ekskursijās, pastāstiet, uz kurām ir vērts doties un cik tās maksā. Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
Pieredzējuši palīdziet izvēlēties interesantas vietas.Vēlamies īrēt auto un braukt,ko labāk apskatīt mūsu pussalā.Laika maz,lasu daudz informācijas,bet gribu padomu kur tomēr labāk.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Trīs nedēļu ceļojums. Labprāt redzētu vēl. Vēlams dalīties pieredzē par personīgo "pārvietošanos" uz apskates objektiem.
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 13 atbildes
sakiet man, ja nav iespējams noīrēt auto, vai ir iespējams izmantot taksometra vai gida pakalpojumus ar automašīnu? cik tas ir dārgi? vai ir iespēja uz vietas ar kādu sadarboties?(piemēram vairākas ģimenes?) pašiem apskatīt piekrasti?cik tas ir bīstami? Paldies!
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Vai man vajadzētu īrēt automašīnu un vadīt sevi?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Viesnīca atrodas Halkidiki pussalā Kassandra netālu no Kalithea ciema
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Braucam uz šo viesnīcu kā ģimene.Visi pieaugušie sporto.Vēlamies paši sev saplānot EKSKURSIJAS.VĒL VĒL. KUR TUVUMĀ IR IZDEVĪGI NOMĒT IZDEVĪGU AUTO?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi