Jautājumi par Halkidiki – KasandraVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Halkidiki – Kasandra
Kurš bija viesnīcā Forest Park, pastāstiet, kā tur ēd? Vai pieaugušajiem pietiek ar puspansiju? Vai vakariņās pasniedz gaļu, augļus? Kādā daudzumā? Dzirdēju, ka nav bufetes un šefpavārs pats liek traukus. Ko darīt, ja cilvēks nav ēdis? kā būt? Joprojām interesē. Cik tālu ir līdz tuvākajai pilsētai? Vai ir iespējams staigāt. Šo viesnīcu iesaka tūrisma operators Mouzenidis. Vai vari viņam uzticēties?
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Vai ir iespējams pasūtīt ēdienu, nevis tikai pagatavot pats?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
kādus jautājumus parasti uzdod grieķu vakarā viktorīnas veidā. lūdzu, pastāstiet man, kas piedalījās. Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Mēs pēc nedēļas dosimies uz Kalithea, viesnīcu "Toroneos ...", varbūt kāds bija ?! Vai šajā ciematā pārtika ir dārga? Vai kāds var ieteikt tavernas? Cena pludmalēs nav mainījusies, 4 eiro? Jebkura informācija būtu ļoti interesanta...
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Interesē visi varianti: taksometri, velosipēdi (ir bērnu sēdeklītis?), sabiedriskais transports. Paldies!
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents Nav atbilžu
Es lasu atsauksmes, ir informācija, ko viņi dod bez maksas, ir kaut kas, kas nav ...
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Viņi šo vietu izrunā kā grib un var, bet jautājums ir: pastāstiet par šo ciemu, mēs uz turieni dosimies jūnija beigās. Būs interesanti uzzināt kādu informāciju. Jā, un vēl, vai varat padalīties pieredzē: mēs braucam paši, bet vēl nezinām, cik ērtāk un izdevīgāk ir nokļūt no lidostas uz ciematu ...
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vai viesnīcas vai blakus viesnīcu teritorijā ir kāds Spa vai masāžas salons??????????
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Lūdzu, pastāstiet man, vai šī viesnīca ir laba.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
Baseina bāra bezalkoholiskie dzērieni, sulas, karstie dzērieni (tēja, kafija). Sviestmaizes un kūkas Pludmales bārs Saldējums, alkoholiskie un bezalkoholiskie dzērieni, kokteiļi, bezalkoholiskie dzērieni, sulas. Central Bar Alkoholiskie un bezalkoholiskie dzērieni, kokteiļi, bezalkoholiskie dzērieni, sulas, izlejamais alus, baltais un sarkanais izlejamais vīns, ouzo, konjaks. Karstie dzērieni (kafija un tēja), kūkas un sviestmaizes
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
kā nokļūt tuvējās apdzīvotās vietās.auto noma ir atcelta.un cik daudz laika jābrauc.paldies.vai viesnīcā ir ekskursijas un cik tās maksā.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Man nav motocikla apliecības, vai var paņemt motociklu un kāda veida (interesējos par vieglajiem sporta veidiem līdz 75 zs) un cik ir aptuvenās dienas izmaksas, kaut kur lasīju, ka jums nav vajadzīga vieglo motociklu apliecība, arī ieteikt vietas, kur labāk īrēt.Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Vai ir vērts doties uz Vourvourou?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Ko nozīmē grieķu olinkus?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 15 atbildes
Cilvēki! Atbildiet, kurš atpūtās? Ko iesakāt ņemt līdzi? Kāds ēdiens?Kāda viesnīca kopumā?
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
Braucam atpūsties ar mazu (1 gads 10 mēneši) bērniņu. Domāju, ka ar ēdienu problēmām nevajadzētu būt, jo ir bērnu ēdienkarte. Vai arī es kļūdos? Ja es kļūdos, esiet godīgi. Un mans jautājums ir šāds: ko mazajam cilvēciņam varēs iedot dzert? Galu galā svaigi spiesta apelsīnu sula, un vēl jo vairāk, tādi dzērieni kā "Jupi" bērniem absolūti nav risinājums. Vai bērnu ēdienkartē ir kādi bērniem draudzīgi dzērieni?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Agrāk uz Ēģipti braucām tikai pēc viss iekļauts, tagad uztraucos, ka vīrs būs izsalcis, un meita nemitīgi meklēs dzērienu. Varbūt jāņem līdzi tējkanna un tēja?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Kā šī viesnīca darbojas?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vai šajā viesnīcā var kaut kur vakarā pastaigāties??? Un kur atrodas tuvākais bērnu parks no viesnīcas?
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Jo viesnīca strādā pēc UAL sistēmas, un mēs gatavojamies bieži ceļot ārpus tās un ne vienmēr būs iespēja atgriezties pusdienās, nez vai ir iespējams iepriekš pasūtīt reģistratūrā "sauso devu". Jau iepriekš paldies visiem, kas atsaucas.
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Vai no šīs vietas ir iespējams pārvietoties ar sabiedrisko transportu?
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi