Jautājumi par KijevaDokumenti un apmales

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Kijeva
Ja es gribu doties pie puiša no Ukrainas uz Krieviju Vai man ir vajadzīga pase ja man ir biometriskā pase man ir 18 gadi ko vajag muitā un kādus dokumentus vajag?
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
pasē ir zīmogs ar atzīmēm E, G
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 5 atbildes
Draugus, kuriem ir aktuāla informācija par Šengenas valstu konsulātu darbu Kijevā, lūdzu, padalieties: 1. Vai visi konsulāti ir pārgājuši uz dokumentu iesniegšanu, izmantojot CC, vai kāds cits to pieņem tieši? 2. Kurš tagad ātri izsniedz vīzas? 3. Kurš izsniedz vairākas vīzas biežāk nekā citi? Vajag STEIDZĪGI būt pie vienas vietas Eiropā, derēs jebkura vīza, ja nu ātri vien. Biometrija nav vajadzīga - jau nodota. Neinteresē negodīgas metodes, piemēram, poļu Šengenas darbinieku pirkšana. Paldies visiem jau iepriekš.
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Man ir 17 gadi. Vai, ja ir Ukrainas pilsoņa pase un ārzemju pase, vai es varu uz laiku (līdz 14 dienām) iebraukt Krievijas teritorijā bez vecāku piekrišanas? Vai es varu, ievērojot Ukrainas Civilkodeksu? (Personai, kas sasniegusi 16. maiju, ir tiesības uz bezmaksas patstāvīgu ceļošanu ārpus Ukrainas). Un vai man būs problēmas uz Krievijas robežas?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 5 atbildes
Vēlos atvest 2 pulksteņus, Rolexes no Kijevas. Vai tie ir jādeklarē? un vai būs grūtības muitā lidostā no Kijevas?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
auto sver 106 kg, vedu uz sava auto, vedu uz rezerves daļām, ir Ukrainas teritorijā, kā ievest lētāk un vienkāršāk? Paldies jau iepriekš
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Sveiki sakiet lūdzu, vai ir atnācis auto nodoklis, bet var samaksāt līdz šī gada novembrim un braucam uz Ukrainu, vai nebūs problēmas ar muitu.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Kādi dokumenti nepieciešami iebraucot cauri robežai Krievija Ukraina muitā bērnam 11 gadus vecam, ja viņš brauc ar vienu no vecākiem automašīnā. Un arī pieaugušajiem kādi dokumenti ir vajadzīgi?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 20 atbildes
Sveiki! Vēlos pasūtīt mūzikas instrumentu,kas tiek pārdots ASV.Ja ir paziņas ārzemēs,kas pērk šo mūzikas instrumentu un nosūta dāvanā,šajā gadījumā man nebūs jāmaksā nodokļi?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 11 atbildes
Sveiki! Vēlos pasūtīt mūzikas instrumentu kas tiek pārdots Vācijā.Tā izmaksas ir aptuveni 2500 eiro. Vai man par to būs jāmaksā nodoklis valstij (muitošanas laikā)?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 13 atbildes
Sakiet, pieredzējušie, vai lidmašīnā Maskava-Kijeva var paņemt līdzi dažas krūzes ar tajās iestādītiem puķu spraudeņiem? Vai viņi tevi ielaidīs rokas bagāžā?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Amsterdamā nopirku 5 pudeles smaržu par summu 280 eiro, Borispilī muitnieks dižojās, saka, ka jāmaksā. Laika trūkuma dēļ nācās vienu viņam "atdot".
14 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 20 atbildes
Mans vīrs Turcijas pilsonis ar tūristu vīzu grasās braukt dzemdēt uz Kijevu Ukrainā un plāno palikt Kijevā uz gadu.Pastāstiet kā pagarināt vīzu un vai tas ir reāli?Un cik tas var maksāt aptuveni?
16 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Visi jautājumi
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl