Jautājumi par KijevaEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Kijeva
Dosimies uz Roshen nodarbībām uz visu dienu, ko vislabāk ņemt līdzi ēst?
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 13 atbildes
Uz Kijevu plānojam braukt no 1.maija uz 3-4,5 dienām (dažādos veidos). Braucam Vecāki un pieaugušie bērni, iespējams, no dažādām vietām. Mērķis ir interesanti pavadīt laiku kopā, apskatot skaistu pilsētu. Ar mājokli, šķiet, ir skaidrs. Bet kā organizēt laiku, ekskursijas u.c.- ne īsti. Likās - ja gribi uz Prāgu - tur ir tik daudz variantu visām gaumēm, ar atšķirību dienu skaitā, gaumēs utt (pat kuras tur ir apskates vietas, lai paēstu, nevis veikali, suvenīri, utt.), bet uz Kijevu? Un nekas tamlīdzīgs (. Vairums Kijevā ieradās pirmo reizi, sieva pēdējo reizi viena bija pirms ceturtdaļgadsimta (tā jau sen tiek uzskatīts, lai gan viņa bieži tur brauca) Palīdziet ar padomu, dārgie foruma lietotāji!
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Sveiki! Agri no rīta (varbūt pusdienlaikā) ierodamies Kijevā ar vilcienu, un izbraukšana jau ir naktī. Ko darīt janvāra vidū Kijevā? Kur doties? Vai es varu doties apskates ekskursijā (cik tas maksā un kur pasūtīt?) Es nekad neesmu bijis Kijevā.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Es dodos komandējumā uz 4 dienām. Ko var redzēt pilsētā, ņemot vērā, ka no rīta līdz vakaram darbā. Tie. kur var iet vakarā? Visticamāk, es dzīvošu Rus Hotel. Paldies par padomu!
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
Visi jautājumi
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl