Jautājumi par KijevaCeļojumu aģentūras un operatori

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Kijeva
Septembra sākumā es būšu Ļvovā un Kijevā ar angliski runājošiem draugiem. Vai meklējat aģentūras, kas piedāvā angļu valodā runājošas pilsētas ekskursijas, grupu vai individuālus? Būšu pateicīgs par mājienu.
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
Krievijā tie paši TO piedāvā cilvēciskus apstākļus, piemēram, saprātīgu naudas sodu par ekskursijas piegādi (mēnesi vispār bez soda), bezrūpīgu apmaiņu, bezatlīdzības tūrisma datu maiņu kuponā un tede. Ukrainā TO tiesības ir neierobežotas, klients ir nulle. Vai varbūt TA slepenībā? Ir nepieciešams smīkņāt Patērētāju tiesību aizsardzības savienību. Kam ir kāda pieredze - viedokļi?
8 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 29 atbildes
Labdien! Sakiet, lūdzu, vai ir vērts braukt uz Bulgāriju ar mazu bērnu (3 gadi). Bijām Spānijā un ļoti izbaudījām. Baidos, ka Bulgārijā būs ļoti skaļš.. Kādu ceļojumu aģentūru jūs ieteiktu? Pirmo reizi devāmies ar Virsavia Travel, uzdāvinājām T-kreklu un uztaisījām labu atlaidi. Vai Kijevā ir līdzīgas aģentūras ar šādām dāvanām?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
Labdien! Kā jūs domājat?. Gribu doties eiro tūrē. Lasu daudz atsauksmes par uzņēmumiem, ekskursijām. Es apstājos pie firmas "SACUMS" Kijevā. Atsauksmes par šo uzņēmumu lielākoties ir labas. Bet Turpravdā pamanīju modeli: tiklīdz parādās negatīvas atsauksmes, uzreiz parādās pozitīvas, un ir skaidri redzama "lielīšanās" ar tiem negatīvajiem punktiem, kas aprakstīti tūristu atsauksmēs. VARBŪT ŠĪ CEĻOJUMU FIRMA SPECIĀLI RAKSTA PAR SEVI PĒC TŪRISTU SPECIFIKĀCIJAS? LŪDZU PASAKI MAN?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Visi jautājumi
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl