Jautājumi par KijevaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Kijeva
Vecāki, sakiet, kuru bērni atpūtās nometnēs pie Kijevas? Ko viņi saka pēc gada? Pagājušajā gadā ar deju kolektīvu bijām uz Bulgāriju. Šogad mēs to vairs nedarām. Nu, situācijas sakarā negribētos, lai mani tālu šķirtos. Mūsu galvenais kritērijs ir laba programma. Lai ar radošumu, saspringtu grafiku, lai bērns nečakarējas dīkā. Bulgārijā piedzīvojām visu (kā dzirdēju no daudziem) un saindēšanos, auksto jūru, smagus treniņus, rīves-asaras istabā. Tāpēc esmu pārliecināts, ka tad, kad būs ko darīt, iespaidi paliks tie paši. Pastāstiet kādu nometni ar labiem iespaidiem!!!!
11 gadiem atpakaļ  •  18 abonenti 17 atbildes
Vai Ramada Encore Kiev ir kādas līgumattiecības ar kādiem tūrisma operatoriem, vai tūristi tiek ievietoti viesnīcās grupās?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Vēlos uzzināt kopējo priekšstatu par apsardzi, vai ir iekšējā un ārējā videonovērošana, elektronisko atslēgu sistēma, kāda ugunsdrošības sistēma, vai vispār ir kāds apsardzes dienests
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Ko tur var redzēt un kā tur nokļūt
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Man nevajag dārgu, ērtu viesnīcu biznesa braucieniem. Pateicos jau iepriekš.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
Nepieciešama lēta viesnīca ar pārtiku un drošu autostāvvietu. Uz vienu nakti. Kādu summu gaidīt? Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu 2 atbildi
Palīdziet man izvēlēties lētu, tīru viesnīcu Kijevā (vēlams netālu no metro)...
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 9 atbildes
Es izvēlos viesnīcu Kijevā. Nepieciešams nosacījums ir peldbaseins, vēlams arī vanna un/vai sauna. Daudzi no piedāvātajiem variantiem neatbilst: vai nu tālu, vai dārgi (5 *), Dņipro ir biedējoša (daudz sliktu atsauksmju), pie prezidenta 4 * nav istabu nepieciešamajiem datumiem. Sakiet, varbūt labāk atrast kādu viesnīcu, kurai blakus būs fitnesa centrs ar vienreizēja apmeklējuma iespēju. Iesakiet viesnīcu pilsētas centrā. Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Sakiet lūdzu kādu viesnīcu, kur var lēti izīrēt istabiņu uz dienu, ja mēs neiekļaujamies ar transfēru. vai tas var būt lēts 20 USD? pateicos jau iepriekš
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
ot aeroporta "zhulhany" nochiu, k vam kakim gosudartvennim transportam mozna doexat? vai tikai na Taqi?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
Vai ir iespējams uzturēties viesnīcā ar bērniem un cik tas maksās? Vai ir izklaide? Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Braucu uz Kijevu, plānoju apmesties viesnīcā Bakkara. Viņi saka, ka ļoti jauki un mājīgi. Pastāsti man, kas bija, es priecāšos. Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
cik maksā par nakti?vai varu rezervēt iepriekš?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Lūdzu, gaidīšu. LABI.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Bērnam ir 1,5 gadi. Pollets sēdēja Kijevā karstumā. Es labprāt atrastos kaut kur pie ūdens. Iesakiet lētas iespējas, kas piemērotas bērniem, lai jūs varētu nokļūt bez automašīnas. Paldies
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Pastāstiet man, lūdzu, kuras Kijevas viesnīcas atrodas netālu no Maskavas prospekta.
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Pastāstiet man, lūdzu, man ir vajadzīga Melnās jūras piekrastes un Sudakas, Feodosijas, Jaltas, Evpatorijas viesnīcu un pansionātu adrese, e-pasts. Ar cieņu Getman Sofija
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Vai ir iespējams rezervēt istabu no 2008. gada 30. decembra līdz 2009. gada 4. janvārim? Kādas viesnīcas tajā pašā cenu diapazonā jūs ieteiktu.
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Visi jautājumi
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl