Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Adalin Resort Hotel 4*Vietas un izklaide

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
114 abonenti tiks
informēti par problēmu

Vairāk par Turcija
Es lidoju trešdien, parīt uz Turciju, tikko saņēmu informāciju, ka reiss uz lidmašīnu kavējas gandrīz par dienu. Tā vietā, lai ierastos agri no rīta, mēs ieradīsimies viesnīcā vakarā. Es zaudēju veselu atpūtas dienu. Vai kāds zina, kā rīkoties šajā gadījumā? Vai ir iespējams kaut kā kompensēt zaudēto laiku, naudu, garastāvokli ...? Tūroperators ir Teztour, bet viņi nav atbildīgi, saka, ka šī ir čarterreiss.Vai tad aviokompānija arī neatbild? Un tā bieži notiek.. Tas kaut kā tiek kompensēts, kāds par to ir atbildīgs, vai arī viss ir jānorij klusi. Galu galā no septiņām atvaļinājuma dienām. viens jau ir prom. Paziņojiet man, ja kāds zina. Paldies
14 gadiem atpakaļ  •  12 abonenti 25 atbildes
Sveiki visiem :) Došos uz Adalinu ar draugu no 9. līdz 18. augustam. Nebūtu slikti, ja būtu jau paziņas un savāc savu loku viesnīcā. Tomēr, ja jums ir sava komanda, nav arī garlaicīgi neatkarīgi no tā, kāda ir viesnīca. Rakstiet uz pastu, būsim priecīgi, ka mums būs DRAUGI jau neklātienē))) elnur.turan@gmail.com
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Pastāstiet man, kuras viesnīcas pludmale atrodas netālu no viesnīcas pludmales? Vai var brīvi staigāt gar krastu vai ir kādi žogi? Paldies visiem jau iepriekš.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Visi jautājumi
AAE
vēl