Jautājumi par RomaDokumenti un apmales

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Roma
4 gadā atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
Labdien! Es gatavojos pavadīt brīvdienas Romā. Es pats rezervēju viesnīcu caur booking.com. Viesnīcā netiek pieņemtas kartes, tikai skaidrā naudā kasē ierodoties.Vai piesakot vīzu varu sniegt apstiprinājumu par šīs viesnīcas rezervāciju, vai arī rezervācija jāgarantē tikai (priekšapmaksa)? Paldies!
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Lūdzu, pastāstiet man, kā es varu iegūt vairākkārtējas ieceļošanas vīzu. Jautājums Ukrainas iedzīvotājiem, es dzīvoju Kijevā. Es vienmēr izbraucu uz ceļojuma laiku, kaut kur mēnesi, bet es gribu biežāk ceļot uz Eiropu, katru reizi ir grūti saprast, pastāstiet man, ko var darīt. Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 9 atbildes
mēs nopirkām kruīzu no breezeline kompānijas un parakstījām ar viņiem vīzu atbalsta līgumu (vīzas uz Itāliju) Un tagad viņi pieprasa, lai mēs paliktu viņu ieteiktā viesnīcā (dārga un neērta atrašanās vieta). Tas skaidrojams ar to, ka vēstniecība it kā izsniedz vīzas tikai ar šādu nosacījumu. Kā būt šajā gadījumā? paldies jau iepriekš par palīdzību
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 17 atbildes
Sveiki, augustā ar draugiem dodos uz Romu.Kādas grūtības var rasties ar dokumentiem un vai vajag ielūgumu no Romas??
15 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 12 atbildes