Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par RomaViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Roma
Ar pateicību jums, pāris Ledoux.
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Sveiki visiem. Es rezervēju viesnīcu (uz rezervācijas, ar tiesībām uz bezmaksas atcelšanu) Es iesniedzu dokumentus vīzu centrā ar šo viesnīcu. Bet tagad es gribētu mainīt uz citu. Pēc rezervācijas noteikumiem es varu mainīties, bet pēc vēstniecības noteikumiem neesmu pārliecināts... Sakiet lūdzu.Vai pēc vīzas saņemšanas var mainīt viesnīcu??? Paldies visiem, kam tas rūp
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Sveiki visiem! Pastāstiet man, lūdzu, kas rezervēja viesnīcas vietnēs: www.wimdu.com, kā arī www.gomio.com Kā viņi uzvedas, vai viņi ir uzticami? Agrāk vienmēr esmu rezervējis tikai viesnīcas booking.com, bet tur ir ierobežota izvēle un nedaudz dārgāka.. Plānoju rezervēt apartamentus, tie ir lētāki un ērtāki, bet šaubos par šīm vietnēm. Lūdzu, pastāstiet man kāds, kas zina. Un kurš vēl zina lētus mājokļus Romas centrā, iedodiet man koordinātes. Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
Gribu braukt uz Romu ar savu 16 gadīgo dēlu,bet nezinu ar ko sākt.Kādas vīzas ir vajadzīgas no Maskavas,kur ir lētākā un labākā nakšņošanas vieta,kur paēst,ko apskatīt un kādi ir slazdi?Mēs vienmēr atpūtāmies ar Pegazu, bet viņam nav tūres uz Romu.Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 16 atbildes
Vasarā plānojam ar vīru doties uz Itāliju Romā. Savu atvaļinājumu plānojam šādi - īrējam viesnīcu netālu no jūras, lai katru dienu peldētos un sauļotos, un braucam uz Romu ekskursijās. Apsvērtās viesnīcas pilsētā Fjumičīno. Bet mēs nevaram apstāties tikai pie izvēles. Kurš jums pateiks, kāda ir šī pilsēta un cik tā ir pievilcīga? Un cik ērti ir nokļūt Romā?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Iesakiet lētu viesnīcu Romā. Lai tā būtu ērti izvietota netālu no vēsturiskām vietām vai netālu no Termini stacijas. Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Kādai viesnīcai vai īrējamiem numuriņiem dod priekšroku, zinot, ka cenas numuriņos ir uz pusi un serviss tāds pats? Var izmantot arī virtuvi!
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 11 atbildes
Ieteikt kādu labu 3 vai 4 zvaigžņu viesnīcu Romā?!
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
Es neatradu nevienu atsauksmi! Vai kāds ir bijis šajā viesnīcā? Kā ir ar pakalpojumu? vai istabā ir fēns, vai ir minimālais trauku daudzums???
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Iesakiet lētu, mājīgu viesnīcu uz pāris naktīm Romā.
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi