Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par RomaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Roma
Kur Itālijā var paēst lēti?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Lūdzu, pastāstiet man visrentablāko, lētāko variantu no Romas uz Reggio di Calabria Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Daudzi raksta, ka ekskursijās ir neizturami karsts, cilvēku daudz un cenas visam kāpj debesīs? Kas tur bija jūlijā, lūdzu, padalieties iespaidos!
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 18 atbildes
Pašmāju mediji rakstīja, ka Trevi strūklaka slēgta renovācijas dēļ. Kurš nesen atgriezās no Romas, vai tas darbojas vai ne?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Romā būsim 3 dienas, ir jautājums par garšīgu un lētu ēdienu. Jau iepriekš visiem paldies par atbildēm :)
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Es lidoju no Kijevas.Plānoju septembri.Gribu būt Venēcijā,Romā un kaut kur pie jūras. Vēlos lai brauciens būtu ekonomisks laika un finanšu ziņā.Lūdzu,kad ir pieredze,pastāstiet. Man ir svarīgi uztaisīt taciņu.No kuras pilsētas uz kuru braukt un ērti uz lidostu.Kur palikt viesnīcā,lai nav dārgi un ērti. Kā apvienot brīvdienas jūrā, lai būtu mazāk pārsēšanās.Es lūdzu nerakstīt abstraktas atbildes. Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
Es gribu patstāvīgi organizēt ceļojumu uz Romu. Lūdzu, kurš bija Romā viens pats. pastāstiet man, cik reāli vai labāk ir iegādāties ekskursiju. Kur sākt ... kā atvērt vīzu, kur nopirkt biļeti? Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 26 atbildes
informāciju
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi