Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par RomaEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Roma
Cienījamie tūristi, vai kāds šogad ir bijis Romā? Interesē sekojošais: 1. Kāda ir situācija ar biļetēm uz Kolizeju? Vai ir jēga rezervēt iepriekš vai nē? Agrāk pie Kolizeja tūristus ņēma aiz rokas un piedāvāja ekskursijas (krievu valodā). Un kā tagad, ņemot vērā tūristu plūsmas kritumu? 2. Vai Vatikānā mainīja audio ceļvežus vai tie joprojām ir tie paši vecie telefoni, kas jātur pie auss?
2 gadā atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Ja zini, pastāsti aģentūrai.
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Es dodos uz Itāliju ar autobusu. Romā 1 diena, ceļojuma laiks 20. jūlijs. Vai ir vērts tērēt 43 eiro fakultatīvai ekskursijai uz Vatikānu. Baidos, ka neredzēšu arī Romu un ar vēja ātrumu brauks cauri Vatikānam?
10 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 39 atbildes
Ko jūs ieteiktu apmeklēt Romā?Trīs dienas kuģos viens pats!
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 11 atbildes
Laba diena visiem. Zinātāji, sakiet, vai ir kāda vietne, kur bez starpniekiem var iepriekš rezervēt biļetes uz Kolizeju, lai vēlāk nav jāstāv rindā uz vietas. Varbūt ir kas līdzīgs Vatikāna mājaslapai? Un iepilinātas biļetes tur ir vienādas vai arī ir vairākas programmas kā Vatikānā. Ja ir komentāri par Kolizeja apmeklējumu, ko meklēt, kā izveidot maršrutu utt. Būšu pateicīgs.
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Es pirmo reizi došos apmeklēt Romu. Pastāsti man, kas tev jāredz. Uz pavadošo grupu ir maz cerību, īpaši kopš pārvietošanās pa pilsētu ar sabiedrisko transportu. Informācijas vietnēs - sit pa galvu. Es lūdzu zinošu tūristu palīdzību. Trīs dienas Romā. Kādu dienu es plānoju apmeklēt Vatikānu un atgriezties atpakaļ - garām apskates vietām. Viņi piedāvā apskatīt Villa Borgze - vai tas ir tā vērts. Un ko redzēt atlikušajās divās dienās. Un lūdzu apgaismo mani par turkartu, cik maksā, kur nopirkt, lai neapmānītos. Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 15 atbildes
Draugi, pastāstiet man. Būsim Romā 3 dienas, kādi apskates objekti ir jāredz? Bez kura neradīsies iespaids par Romu? Laika ir maz, pārskatīšana ir ieslēgta. Paldies visiem.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
Sakiet, lūdzu, martā braucu uz Romu, kad nedēļu iepriekš vajag rezervēt biļeti uz Borgēzes galeriju, mēnesi iepriekš, lai ir biļetes. Vai es varu rezervēt pa tālruni angļu valodā?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Kā nepirkt tiešsaistē no vietnes, bet vienkārši rezervēt biļeti uz Borghese galeriju?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Lai pats varētu atbraukt uz Romu un krievu gida pavadībā tur nopirkt biļeti uz citām Itālijas pilsētām.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Sakiet lūdzu, kādā vasaras laikā (mēnesī) labāk lidot uz Itāliju ... uz 8 dienām .. gribu redzēt pēc iespējas vairāk apskates vietu .. kurš ir labākais ceļojuma veids, ko izvēlēties, citādi ir daudz internetā tādas lietas, ka man acis saskrien, un tā kā neesmu tur bijis nekad negribu kļūdīties.Un es pat nesaprotu jautājumu par vīzu, tikai lidostā par to iedod naudu un viss vai viss, kas vēl jāiedod dokumenti vēstniecībai izbraukšanai.. Paldies jau iepriekš
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Es pirmo reizi dodos uz Itāliju jūnijā. Es dzīvošu Romā. Kādas ir labākās ekskursijas, kuras apmeklēt pašam?
16 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 11 atbildes