Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par BarselonaDokumenti un apmales

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Barselona
Rīt jābrauc prom, bet vēstniecība vēl neizsniedz vīzu. TA baroja un turpina barot brokastis, ka viss būs labi, ka biļetes pārrezervēs utt. Dokumentus atvedām uz TA 9 dienas pirms izbraukšanas (agrāk nevarējām, pase nebija gatava), viņi tos aizveda uz vēstniecību tikai pēc 2 dienām. Atteikums vēl nav dots, bet vīzas arī nav. Apdrošināšanu nepirkām, bet dzirdēju, ka glābj, ja rodas kādas problēmas! Vai jūs, lūdzu, dariet man zināmu, vai varam saņemt atmaksu? Kopumā, kā rīkoties šajā situācijā. Esmu panikā!!! Lūdzu pasaki man!!!
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 7 atbildes
Labdien!Pasakiet lūdzu, vai es varu iebraukt Andorā un izbraukt ar Spānijas vienreizējās ieceļošanas vīzu?Paldies!
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Dodos tūrē pa Eiropu) radās problēma, šogad pabeidzu bakalaura grādu, jau piesakos maģistrantūrā, nokārtoju eksāmenus, ir dokuments, bet vēl neesmu iestājusies Tas ir, es vēl neesmu students. Saņēmu diploma kopiju! Vai vēstniecībai pietiek ar šo dokumentu?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Palīdziet ar padomu, lūdzu!!!
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Esmu uzaicināts uz Spāniju uz nedēļu, kā iegūt vīzu un kas man ir vajadzīgs? Vai man ir nepieciešama ielūguma vīza no ielūguma puses? Man ir tīra pase :( Saki, ko man darīt?
16 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes