Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par BarselonaVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Barselona
Labdien! Lūdzu, iesakiet savas iecienītākās kafejnīcas/restorānus/tapas bārus Barselonā; ēdienus, ko izmēģināt šajās Barselonas iestādēs. Un arī sakārtot pārtikas cenas šajās iestādēs un vidējo čeku. Būšu ļoti pateicīgs!
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
mačs Camp Nou no 23-00 līdz 01-00, šim noīrējām hosteli centrā uz vienu nakti, tagad jautājums kā tikt līdz viesnīcai pa nakti. Netā atradu, ka garām stadionam brauc nakts autobuss N2 pa taisno uz viesnīcu. Kādas ir šāda veida transporta īpašības? Vai tas būs pārpildīts ar faniem, vai līdz viesnīcai būs jāiet kājām Barselonas naksnīgajās ielās?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 5 atbildes
Saskaņā ar informāciju tīklā Dziedošās strūklakas ir atvērtas ceturtd.-sv. no 21-23 ar mūziku un gaismu. saki man, pzhl, vai viņi strādā pa dienu bez mūzikas un gaismas ??
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Jautājums tiem, kas bijuši Barcā vēlā rudenī-novembra vidū. Vai ir jēga to apmeklēt? Šķiet, ka pati par sevi interesanta vieta - paveras skaisti skati, pat ja nav daudz ziedošu augu. Bet, no otras puses, klimats ir dienvidu, viņi raksta, ka laiks būs + 15 + 20, kas nozīmē, ka dārzam būtībā vajadzētu būt zaļam. Dārzi man parasti ir ļoti pievilcīgi! Ko tu domā?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Draugi, man vajag jūsu padomu :) Lidojam uz Barselonu uz 2 nedēļām. Dzīvosim pludmales priekšpilsētā (apmēram 15 km no pilsētas). Jau atradu informāciju par galvenajām apskates vietām. Bet pirmās 3-4 dienas (vai vairāk) gribētos veltīt tieši pilsētas iepazīšanai un pēc tam doties pludmalē un pēc vēlēšanās vakaros izkļūt pilsētā. Vai jūs varētu padalīties ar pilsētas karti ar atzīmētiem apskates objektiem, kā arī ar gataviem maršrutiem. Mēs zinām par Bas Touristik, izmantosim :) Pateicos jau iepriekš!
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Manam bērnam ļoti nepatīk peldēties un sauļoties - esam sarkani, baltādaini. Bet tajā pašā laikā viņš vēlas redzēt Barselonu. Un tētis un es tas neiebilst sauļoties un peldēties. Kurš ko ieteiks? Paņemiet dzīvokli priekšpilsētā un veiciet pāris braucienus vai palieciet Barselonā. Lai gan es gribu kādu klusu vietu... Paldies!
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi