Jautājumi par BarselonaEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Barselona
Laba diena. Pastāstiet man, lūdzu, kurš bija Spānijas dienvidu karalienes autobusa tūrē vai kādā līdzīgā tūrē uz Spāniju no Akkord-tour. Kādu dienu viņi piedāvā vakara izrādi par visu Flamenko dzīvi. Vai ir vērts iet?
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Kurš brauca? Kādi ir alternatīvie pārvietošanās veidi? Jums jāatstāj Krsta Brava 13. februārī un jābūt Madridē 14. no rīta. Paldies par atbildēm. ps. Pirmo reizi lidoju uz Spāniju
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Es iegādājos biļeti uz Bas Touristik, izmantojot internetu. Es saņēmu kuponu uz e-pastu. Sakiet, lūdzu, kur to var apmainīt pret biļeti?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
2 dienas, lai izpētītu Barselonu, varēs apmeklēt aptuveni tikai vienu vietu ar trošu vagoniņu.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Draugi, pastāstiet man labāko maršrutu nesteidzīgai apskates vietai augustā (pa dienu pludmalē, vakarā pastaigas, dzīvojam Castadelfes (netālu no Barselonas). Ja pie Barselonas ir kāda interesanta pilsētiņa, kuru arī ir vērts apmeklēt, lūdzu, dodiet padomu. I gaidīsim saites uz jūsu publicētajiem stāstiem, kā arī padomus Jau iepriekš paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
Sveiki! Atsauksmēs lasīju, ka, pasūtot biļetes uz Barselonas muzejiem internetā, rindās nav jāstāv, bet nekur neatradu, cik ilgs laiks nepieciešams, lai apstiprinātu pasūtījumu no Spānijas muzejiem? Karte būs gatava jebkurā dienā, un 23. datumā izlidos.Ņemot vērā manas angļu valodas zināšanas, izdomāšu vēl ilgi. Varbūt kādam ir iespiests kurss "Ko spiest?" Paldies!
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Barcā būsim ziemā (t.i. bez pludmales brīvdienām). Radās jautājums - kurā rajonā labāk apmesties, lai galvenie apskates objekti būtu ērtas pastaigas attālumā, kārtīgi paēstu un nedaudz jautri iepirktos? Vai to visu iespējams apvienot vienuviet? Visas atsauksmes iesaka - "jums centrā" - bet centrā - kur tas ir? Kuri laukumi-ielas ir visvairāk iepirkšanās, ēšanas un izklaides?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 3 atbildi
Tūrisma autobuss Barselonā. Darba sākuma un beigu laiks. Cik ilgs ir sarkanais un zilais maršruts (ja neizkāpjot)? Vai varat pārsūtīt starp tām? Cik maksā biļete? Vai ir iespējams uzkāpt uz Milas nama jumta?
15 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu 2 atbildi