Jautājumi par Sahls HašišsEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Sahls Hašišs
makšķerēšanas niršanas kvadracikli
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Interesē laivu braucieni un to cena no pašas viesnīcas Citadel Azur. Īpaši interesanti, cik jahta maksā individuāli vienam uzņēmumam. Es viņu vietnē neko neatradu. Uzraksti, lūdzu, kurš nopirka.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 22 atbildi
Pastāsti man, kurā akvaparkā labāk iegādāties ekskursiju? Baigie slidkalniņi slēgtās caurulēs neinteresē, nav ekstrēmo sportistu, ir bērni līdz 10 gadiem, ne pārāk drosmīgi vīri un galīgi kautrīgas tantes. Kur ir labākie braucieni, jūra, pludmale, infrastruktūra? Iebraukšana jūrā arī svarīga, tīri peldēšanai, rifu nevajag, ir mājas rifs. Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
uz Kairu, Luksoru un Paradīzes salu
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 15 atbildes
Sakiet lūdzu, vai no viesnīcas ir ekskursijas uz Luksoru, cik maksā, cik ilgs laiks nepieciešams.Vai viesnīcā ir suvenīru veikali, juvelierizstrādājumi, aptieka un ar to saistīto preču veikals (sauļošanās līdzekļi, šampūni utt.). Ko darīt, lai vakarā izklaidētos? Paldies par atbildi.
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 15 atbildes
Kad runāju ar tūrisma aģentūru par braucienu, viņi teica, ka "Pegazs NEIESAKA braukt ekskursijās." Kas nesen no turienes, sakiet man, lūdzu, kā viņiem klājas ar ekskursijām uz Luksoru un Kairu, viņi nav? vai var paņemt privātpersonu viesnīcā vai malā un kā ir cena?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
vai no viesnīcas ir autobuss?
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
cik kilometrus no viesnīcas līdz piramīdām
15 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 26 atbildes
Kuras ir romantiskas apskates vietas Hurgadā? Varbūt ir vakara laivu braucieni? Kam ir šādi priekšlikumi? Un kādas ir to aptuvenās izmaksas?
16 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 10 atbildes