Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Sahls Hašišsiepirkšanās

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Sahls Hašišs
4 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 2 atbildi Ir atbilde no viesnīcnieka
Interesē mango klātbūtne, kāda izvēle un kvalitāte, kāda cena. Kādi citi augļi tur ir?
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Ja dodaties ārpus viesnīcas un pats noķerat taksometru.
7 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 5 atbildes
Sveiki, lūdzu, pastāstiet man, kā nokļūt arābu tirgū Hurgadā?Cik tas ir droši?Un cik tas maksā?Paldies jau iepriekš.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Sakiet, lūdzu, vai viesnīcā ir bankomāts un kāda ir maksa par skaidras naudas izņemšanu. Un vai ir iespējams norēķināties par viesnīcas pakalpojumiem, izmantojot pastik kartes. Paldies!
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Pastāsti. lūdzu, vai tādas čības ir iespējams iegādāties tieši viesnīcā? Mūsu pilsētā praktiski nav ko izvēlēties, visiem viens modelis, un esam seši. Apjuksim un izskatīsimies smieklīgi. Ja jā, kāda ir aptuvenā cena?
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 14 atbildes
Ierodoties Hurgadā lidostā, kur var atrast banku valūtas maiņai, lai nemeklētu, kas zina, uzrakstiet, kur tā atrodas, lai varētu doties pa taisno un samainīt naudu pret vietējo valūtu. Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 17 atbildes
Pastāstiet, kāds ir priekšzīmīgs dialogs starp ēģiptiešu tirgotāju un tūristu? Kā kaulēties par lietu ar lielāku peļņu sev?Negribētu tērēt daudz laika tirgošanai, citādi tirgotājs papļāpās, kā viņu taktiski apturēt, lai neapvainotos?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 11 atbildes
Kurā laikā vakarā var iet uz pilsētu pastaigāties, apskatīt pilsētu, nu un preces? Un cik ilgi pilsētā ir atvērti veikali, tirgi, bazāri, lielveikali? Kur vēl var aiziet vakarā (klubi neinteresē)?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Vai viesnīcā ir kāds veikals, kur var nopirkt pludmales čības, pleznas utt.? Vai arī man vajadzētu doties uz Hurgadu? Paldies jau iepriekš!
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi