Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Sahls HašišsCeļojumu aģentūras un operatori

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Sahls Hašišs
Ļoti interesanti arī, kurš par kādu cenu nopirka tūri uz šo viesnīcu uz 10 dienām? Mēs paņēmām par 1540 USD......
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Plānojam lidojumu 1.-2.decembrī uz Hurgadu, Azur citadeli vai Albatrosa pili. Cikos galvenie tūrisma operatori veic lidojumus no Kijevas?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
Cik maksās ekskursija uz šo viesnīcu no 11.05.2011 līdz 11.12.2011, viss iekļauts, 2 pieaugušie un bērns (3 gadi), izbraukšana no Kijevas?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 8 atbildes
Parasti viņi lidoja no Coral Treval vai Sanmar. Bet ar Pyramis tie, šķiet, nedarbojas. Paskatījos, ka Tez Tour un Pegas Touristik ir ekskursijas uz šo viesnīcu. Ja nemaldos, tad daudziem ir pretenzijas par reisiem uz Pegasus (reisus kavē un atceļ). Tie, kas jau bijuši Piramisā, lūdzu iesakiet - ar kuru operatoru labāk lidot? Starp citu, Pegasus var izvēlēties istabas veidu (skats no loga), bet Tez Tour - nē. Vai, jūsuprāt, labāk uzreiz maksāt par skatu uz "baseinu/jūru", vai arī orientēties uz vietas?
14 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 70 atbildes
Lūdzu, paskaidrojiet, kāpēc Ņevas tūrisma operatoram ir zema cena šai viesnīcai. Es noteikti esmu ļoti priecīgs, bet varbūt tur ir kāds āķis?
16 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 12 atbildes
Sakiet, lūdzu, kuram ir visizdevīgāk iegādāties ekskursiju uz šo viesnīcu un kuram ir vairāk pēdējā brīža piedāvājumu?Vai jūs varētu piedāvāt līdzīgu viesnīcu par zemāku cenu?Paldies!
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi