Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Sahls HašišsVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Sahls Hašišs
Cik restorānu?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Viesnīcā ir noteikts apģērba kods ēdienreižu laikā. Šis noteikums attiecas gan uz brokastīm, gan pusdienām vai tikai vakariņām. Ko tieši tur var valkāt?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Esmu lasījis daudz labu atsauksmju par šo viesnīcu. Rezervēja ekskursiju. Noskatījos video un sarūgtinājos: šķiet, ir tāda garlaicība. Vai tiešām nav nekas cits kā lielisks serviss, nekas ne pludmalē, ne tās tuvumā? Vīram interesēja makšķerēšana un niršana, bet mani interesēja vismaz minimāla izklaide. Mēs droši vien nomirsim no garlaicības...
Kā jūs varat šeit izklaidēties? Viesnīca mums ļoti patīk, gribam aizbraukt, bet zinām, ka ir mierīgi.
Sveiciens visiem tūristiem Uz šo viesnīcu lidojam ar vīru (jauno pāri) 10.08.13. Pēc atsauksmēm viesnīca ļoti pieklājīga!Kā iet ar izklaidi? Vai galvenajā ēkā un pludmalē ir bārs???
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Vai uz vietas ir niršanas centrs? 2012. gadā viņš bija un ka viņa viņu neredzēja. Uz dažām fotogrāfijām un viesnīcas aprakstā rakstīts - niršanas centrs. Tāpēc es nesaprotu, vai viņš tur ir parādījies kopš 2013. gada? vai arī tā ir pīle?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
Lūgums visiem, kas bija Citadelē, vai tikai zina atbildi. 1. Vai viņi gatavo dabīgo kafiju vestibila bārā, pludmales bāros, galvenajā restorānā? Ļoti svarīgs jautājums sievai, kura no rīta un visas dienas garumā dzer dabīgu kafiju/kapučīno. Vai tas ir bezmaksas ar UAI? 2. Attiecībā uz pārtiku un jūras veltēm. Cik saprotu, maksā tikai jūras velšu restorāns. Vai citos restorānos tiek pasniegtas jūras veltes, piemēram: garneles, kalmāri, astoņkāji, jūras kokteiļi? 3. Vai jūs pasniedzat iepakotas sulas galvenajā restorānā un pludmales bāros? Īpaši interesē mango sula. 4. Vai viesnīcā ir pieejams bezmaksas/maksas datoru pakalpojums? Vēlos pārsūtīt zemūdens pasaules fotogrāfijas no vienas kartes uz otru, izmantojot datoru. 5. Paskaidrojiet sīkāk par restorānu darbu un to ēdienkartēm. Paldies visiem
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
Gribētu zināt vai ir labi instruktori un ekipējums kvalitatīvai apmācībai???
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Salieku garderobi. Tūristi raksta, ka šīs viesnīcas restorānos, it īpaši a la carte, ir noteikts apģērba kods. Nu kaut kā kurpes ar papēžiem sevi piesaka pie kleitas. Bet atkal viņi raksta, ka staigāt pa viņiem šajā viesnīcā nav comme il faut, jūs varat salauzt kājas uz koraļļu "ietvēm". Kas, un es netikšu restorānā no ēkas? Neņem to vispār?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Bijām Piramisā pirms 1,5 gada. Animāciju veidoja Jumbo komanda. Kāda animācija tagad ir šajā viesnīcā?
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Vai par papildus samaksu ir iespējams iegūt VIP aproci? Un ar ko tas atšķiras no ierastā?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Vēlos uzzināt vidējās cenu zīmes ēdieniem un to, cik reižu varat to apmeklēt (ar vai bez tikšanās)
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
15.06-23.06 atpūtās ar draugu šajā viesnīcā. Meklēju sievieti negaru, smuku, gaišiem matiem, īsu matu griezumu, skaisti dejo. mana pastkaste ir avatar020480@mail.ru
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Kas bija šajā viesnīcā.Uzrakstiet vai rokassprādzes tiek nogrieztas pēc istabiņas atgriešanas plkst.12 un vai tiek pasniegta pie pusdienām? Mums līdzi ir bērni, tāpēc gribēju to zināt. Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Tie, kas atnāca atpūsties kopā ar bērnu vai bērniem, kā pavadījāt laiku? No rīta jūrā, tad pusdienas, pēc vakariņām bērns guļ (domāju mazu bērnu), un kas tālāk...? Pēc plkst.17 uz jūru nevar, tur murēnas un jūras eži iziet jūrā, līdz cikiem var spēlēties bērnu baseinā vai rotaļu laukumā? Un tur kļūst tumšs agri pulksten 19.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Kas atpūtās šajā viesnīcā, pastāstiet mums par zooloģisko dārzu: - Liels vai mazs zoodārzs? Vai tur ir daudz dzīvnieku? kuru? - vai ir ieejas maksa?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Lidojam uz Ēģipti 21.martā, gribētos zināt vai kūrorta rajonos nav nekārtības. Ir bail iet ar bērniem tur, kur viņi šauj.
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
Vai tur ir rifs un dzīvās radības - ko redzēt ar masku?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 13 atbildes
vai tirgus ir tālu no viesnīcas? kur doties uz diskotēku?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Vai viesnīcā ir mākslinieks? t.i., portretu gleznotājs, kurš to redzēja?Ļoti vajadzīgs !!!
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Kā iet ar suši? Lasām, ka restorāns maksā, skumji. Es vēlētos uzzināt vairāk par šo
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Laba diena visiem! Lūdzu, pastāstiet man, kā nokļūt no Sal Shashish uz Hurgadu? par kādu transportu un aptuvenajām izmaksām.
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 11 atbildes
Pegas mājaslapā izlasīju, ka a la carte restorānos ir noteikts dress code. Cilvēki, kas tur bija, paskaidrojiet, kādā formā viņi mūs tur nelaidīs. Paldies
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Es sapņoju par niršanu ... es peldēju tikai ar masku ... sakiet man, kurš ir vairāk pieredzējis
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 13 atbildes
Parādīt vairāk »