Jautājumi par Desert Rose Resort 5*Ekskursijas

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
401 abonenti tiks
informēti par problēmu

Vairāk par Ēģipte
Katamarānu, banānu, tablešu cenas janvārim
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Labs laiks, lūdzu, pastāstiet man. Vai Desert Rose ceļveži piedāvā ekskursiju pa Luksoru un Denderu? Cik $?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
Laba diena visiem! Esam ģimene un 5 gadus vecs bērns dodas uz Hurgadu, uz Desert Rose Resort 5 * viesnīcu oktobra beigās. Un es vēlētos apmeklēt kaut ko citu, izņemot pludmali un baseinu. Mums ieteica kaut kādu ekskursiju ar jahtu + laivām ar caurspīdīgu dibenu, makšķerēšanu, kam sekoja noķerto zivju cepšana. Kurš bija kur? Kas ir šīs ekskursijas, kas tās ir? Kur nopirkt? Cik daudz ir? ;) un galvenais, kā tās sauc? Un kā tas varētu būt interesanti bērnam? Paldies visiem.
15 gadiem atpakaļ  •  12 abonenti 19 atbildes
Cik es zinu, mans tūroperators vienmēr ir dārgāks, bet ne tas, ka tas ir uzticamāks. Jo sasēdināja visus vienā autobusā. Es zinu, ka ir tajā pašā kontaktā utt. firmas, kas sūta ekskursijās. Lūdzu, pastāstiet man uzticamus uzņēmumus un to kontaktinformāciju (tīmekļa vietne, kontakttālruņa numurs)
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Ar ko jūs ieteiktu doties uz Luksoru? Vai ir vērts ietaupīt un neņemt ceļojumu no tūroperatora (TezTour)? Kāda ir cenas un kvalitātes atšķirība?
15 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 22 atbildi
Ja nav pārāk slinks, tad uzrakstiet vairāk par ekskursijas izmaksām uz Luksoru, Kairu... Gribu parēķināt cik $ jāņem līdzi :) Paldies par atbildi.
15 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
Visi jautājumi
AAE
vēl