Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Desert Rose Resort 5*Vietas un izklaide

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
401 abonenti tiks
informēti par problēmu

Vairāk par Ēģipte
Tas ir, viņi nav īpaši pieredzējuši un izlutināti šajā jautājumā, bet es, protams, jau gribu peldēt ar masku un redzēt skaistumu. Un atsauksmes ir dažādas, kāds raksta, ka rifu un zivju vispār nav, kāds priecājas. Mēs tikai meklējam viesnīcu aprīlim un mums ir ļoti svarīgi, lai būtu smilšains saulriets un cena pieņemama, labs rotaļu laukums un skaista teritorija, tas aizrauj Desert Rose :)
5 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 5 atbildes
Es vienkārši gribu uz turieni.
12 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 11 atbildes
laiks
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Es izbraucu 26. datumā. 27 ir mana dzimšanas diena. Tur, kur ir normāli svinēt, es gribu garšīgi paēst un peldēties jūrā. Es ļoti baidos no medūzām un visas dzīvās radības. Kur to visu labāk darīt, lai nesabojātu svētkus. Tiešām gaidu atbildi. Iepriekš. Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
Pastāstiet man, vai ir iespējams apmeklēt a la carte restorānu bez maksas 1 reizi nedēļā
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Hurgadā 1. reizi, pirms šīs reizes 7 bija Šarmā...paliksim Desert Rose 5 un draugi Saulainās dienās 5...
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Lūdzu, paskaidrojiet, kāda ir atšķirība starp AI + un 24 HOURS AI.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Kā ir ar olimpisko baseinu, savādāk dzirdēju, ka pēc jaunā gada sāka taisīt remontu ???
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Sakiet, lūdzu, un, ja nezināt, kā braukt, varat braukt ar kvadracikliem. Piemēram - vai tie nav grūtāki par velosipēdu :-)
14 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 9 atbildes
Parādīt vairāk »
Visi jautājumi
AAE
vēl