Jautājumi par Saulainā pludmaleDokumenti un apmales

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Saulainā pludmale
1 gadā atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Lidojam 9.augustā uz Burgasu. Mēs ceļojam kā ģimene, kurā ir divi pieaugušie un divi bērni, kuriem ir atsevišķas pases. Kopā ar mums ceļo vecmāmiņa, kurai bija paredzēts palikt ar bērniem divas dienas, kamēr bijām ekskursijā Stambulā. Šodien uzzinājām, ka vēstniecība atteicās no divkāršās ieceļošanas vīzas. Iemeslu, protams, mums neviens neteica. Kurš vēl tika noraidīts? Kāpēc, jūsuprāt? Ja pieņemam, ka palikušo bērnu dēļ, tad ir neloģiski: mēs varam aizbraukt, kā es saprotu, bet nevaram atgriezties no Turcijas. Vai arī man nav taisnība?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
nopirku autobusa biļetes radās jautājums ar vīzām.kur pirka saka - 35 eiro + 200 UAH par saviem pakalpojumiem, bet ja iedodam līdz 1. maijam.citās firmās 35 + 22 eiro konsulārā maksa un 150-200 UAH par viņu pakalpojumi.kur Kijevā lētāk un vai jāmaksā 22 eiro nodeva?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
В этом году я и мой муж решили поехатьотдыхать и взять с собой нашего внучка.БОЛГАРИЯ гост (СТРАНЖА)
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Man ir apartamenti Bulgārijā un uzturēšanās atļauja, es gribēju paņemt līdzi uz nākamo braucienu dažas reprodukcijas un gleznas, kas pirktas veikalos, un ilgu laiku tiem nav nekādas vērtības, čeki nesaglabājās. Kādu dokumentu un kurā iestādē ņemt, lai izbraucot nebūtu problēmu muitā, vai nekas nav vajadzīgs? Paldies
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
Vēlos pirkt kažoku Bulgārijā. Vai pastāv eksporta ierobežojumi? Nodevas?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Volsvāgena leitnants
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
Pirmo reizi ceļojam uz ārzemēm ar mazu bērnu. nauda ir kopēja,lietas vienā koferī.Kā pareizi noformēt deklarāciju lidostā (gan pieaugušie vai viena var)
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Ребенок едет по детскому проездному вместе с бабушкой в Болгарию на автомобиле (через Румынию). Есть нотариальное разрешение от родителей на выезд, в котором указано, что будут пересекать границу Румынии, Болгарии и Турции. (Хотят из Болгарии поехать на экскурсию в Стамбул на машине). Не будет ли проблем с выездом на границе Болгария-Турция с доверенностью на украинском языке? И может у кого-нибудь есть опыт подобных поездок? Где можно остановиться в Стамбуле? Заранее спасибо.
16 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 7 atbildes