Jautājumi par Saulainā pludmaleViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Saulainā pludmale
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Mums nepatīk lielās viesnīcas, braucam jūnija otrajā pusē, esam 2. un 2 bērni. uz 9 gadiem.
6 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 32 atbildi
Vai bez problēmām atdod šo depozītu, vai kredītkartes vietā var iedot skaidru naudu, vai tomēr labāk ir atcelt rezervāciju un ņemt citu viesnīcu? Būšu ļoti pateicīgs par atbildi.
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Vai ir vērts apsvērt šo viesnīcu? Es gribu tīru, klusu, ēdamu viesnīcu. Kāda ir atšķirība starp Prima un tikai 3* korpusiem? Būšu pateicīga par palīdzību izvēlē!
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
Sveiki. Vai jums ir bērnu animācija?
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vai durvis uz vannas istabas balkonu? tikai dažās fotogrāfijās var redzēt caurspīdīgas balkona durvis .....
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sveiki. Konsultēja viesnīcu Balaton un Corona. Es eju viens.Budžets nav liels. Kādas ir jaunākās atsauksmes par viesnīcām? Paldies.
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Nepieciešama 2-3* viesnīca,kur ir minimums atpūtu ģimenes ar bērniem.Vēlams pie jūras un netālu no kūrorta centra.Pastāstiet ja zini. Es gribu atpūsties pie baseina))
8 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 10 atbildes
Lūdzu, informējiet viesnīcu Saulainajā Krastā. Mēs ceļojam ar draugu. Gribētos lai būtu netālu no jūras un pilsētas centra.Lai būtu vairāk jaunatnes un sporta animācijas (aerobika,vingrošana)
8 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 20 atbildes
Mēs esam divi pieaugušie un divi bērni 6 gadus veci. Sveiki visiem vecajiem draugiem. Yunona 3*, DBL, ALL Sunrise Club 3*, DBL Large, ALL Continental 3*+, DBL, ALL SanSet 3* ALL
8 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 11 atbildes
Sveiki. Vēlos uzzināt par Star Club bērnu nometni. Sporta klubs, kuru apmeklē mans bērns, organizē lauka treniņnometni šajā viesnīcā. Izlasot atsauksmes, biju nedaudz apmulsusi. Atsauksmes ir tik pretrunīgas, ka jūs pat nezināt, ko domāt. Bērnam ir 7 gadi, puika. Viņš jau patstāvīgi devās uz vasaras nometni pagājušajā vasarā un uz sanatoriju. Bet tagad es neuzdrošinos sūtīt bērnu tik tālu, un caur Ukrainu.
8 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
8-14 Saulainajā Krastā Labprāt nofotografētu skaistu ģimeni ar maziem bērniem, mīļotājiem vai skaistu meiteni (Esmu profesionāls fotogrāfs)
9 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 15 atbildes
Parādīt vairāk »