Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par Saulainā pludmaleEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Saulainā pludmale
Ja jā, kur tieši, kāda ir cena, cik ilgs laiks nepieciešams, kā tiek veidota grupa? Mēs braucam uz 9 dienām. Paldies
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Apgaismo mani. Domājam uz vienu dienu aizbraukt uz Stambulu. Jautājums, cik maksā, no kā ņemt, kas prasa laiku, vārdu sakot, interesē visi aspekti.
10 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 11 atbildes
Sveiki! Kas brauca no Saulainā Krasta ekskursijā uz Rumāniju, lūdzu, padalieties savos iespaidos! Vai ir vērts pavadīt divas dienas atpūtai?
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 17 atbildes
Aicinu palīdzēt maršruta SB-Sozopole sastādīšanā. Vēlamies īrēt auto SB un braukt uz Sozopoli. Jautājums ir par to, kuras vietas šajā maršrutā ir labāk apmeklēt, lai redzētu un novērtētu šo vietu skaistumu.
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Jūlijā es došos uz Saulaino Krastu. Interesanti, kur jūs varat doties vai doties tur.
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 11 atbildes
Viņi noformēja dubultvīzu Stambulas apmeklējumam, taču, izlasot atsauksmes par šo ekskursiju, šaubījās, vai ir vērts uz turieni doties. Vai tiek piedāvāti citi varianti? Un vēl jautājums: kur es varu atrast turku apģērbu veikalu Wai-ki-ki (Bulgārijā, nevis Stambulā)?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 17 atbildes
Lūdzu, pastāstiet mums, kas bija, par šādām atpūtas ekskursijām: 1. Makšķerēšana. 2. Džipu safari. 3. Vakara pastaiga uz jahtu.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
Kopā ar mani ceļo mamma, 68 gadi un meita, 11. Kurp doties, lai visiem nebūtu nogurdinoši un interesanti?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
ja iespējams, sīkāk
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Sveiki! Es lūdzu jūsu palīdzību, jo pirmo reizi dodos uz Bulgāriju un vēlos apmeklēt Saulainā Krasta (un ne tikai) apskates vietas. Pateicos jau iepriekš. Varbūt kāds atpūtās Karolīnā un var kaut ko pastāstīt? Pateicoties!
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Interesē izmaksas, ilgums un patiešām iespaidi par ceļojumu.
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 25 atbildes
Sveiki! Es došos uz Saulaino Krastu jūnija vidū (Slavyansky Hotel). Pastāstiet, lūdzu, kā vislabāk nokļūt Nesebārā un kur vislabāk doties, kādus apskates objektus apskatīt?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
Пожалуйста, кто отдыхал в отеле Кипарисите 4*, то поделитесь общими впечатлениями. И ездили ли на какие-то экскурсии и стоят ли они того?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Vai no Saulainā Krasta ir iespējams doties uz strausu fermu? Kurā apdzīvotā vietā, cik maksā, vai saimniecībā ir suvenīri un kaut kas ēdams (olas, gaļa)? Paldies.
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
jautājums par makšķerēšanas ekskursijām
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Es lasīju tīklā par Yagodinskaya alām, pūķa rīkle (manuprāt), Rodos. Vai ir reāli uz turieni braukt no Saulainā Krasta, interesē organizēts bijušais, ja jā, cik tas maksās cenas un laika ziņā un kur man jāiet Saulainajā krastā. Kādas aģentūras Saulainajā krastā jūs vēlētos ieteikt ex nav paaugstināts, ja tāds ir.
Ļoti gribas skaistu dabu, labāk ar nakšņošanu kādā klusā viesnīcā. Papildus šim bijušajam. ko vēl ir vērts redzēt. Kā es varu doties uz Slivenu, izmantojot vagoniņu no Saulainā Krasta.