Jautājumi par Saulainā pludmaleLaikapstākļi un gadalaiki

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Saulainā pludmale
jūras temperatūra
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Pastāstiet, kādi laikapstākļi ir augusta otrajā pusē!Karsts vai kā?Vai jūra vēl silta?
12 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 11 atbildes
kāds tur laiks, kādas cenas
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
Un kā ar viesnīcu Meridian? Lai gan tas laikam nav svarīgi! Biļetes apmaksātas! Es uzkāpu visās vietnēs un jau paspēju iemīlēties Bulgārijā! Es guļu un redzu sevi tur!!!!))))
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
Dāmas un kungi, atpūtnieki, pastāstiet, kādi laikapstākļi šobrīd ir Saulainajā krastā? Kijevā ir gandrīz rudens, nepārtraukti līst. Negribu domāt, ka nenoķeršu silto Bulgārijas sauli!
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
vai vajag siltas drēbes?ejam atvaļinājumā no 1. līdz 14.septembrim.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
Viesnīcu atsauksmju nav. Uzraksti, lūdzu, kurš bija.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Baidos ka būs forši.Cipari no 7 vai jūra jau silta?
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 10 atbildes
Dodamies ar 5 gadus vecu bērnu uz Saulaino Krasta kūrortu jūnija beigās
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Nopirkām biļetes uz Bulgāriju, Saulaino krastu, viesnīcu "Slavyansky" 2012. gada 9. jūnijā. Gribu zināt visu
13 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 19 atbildes
Plānojam atvaļinājumu no 10. septembra uz 2 nedēļām. Nolēmām apskatīt Saulaino Krastu, jo mums teica, ka šis ir siltākais reģions Bulgārijā. Kādas aktivitātes ir pieejamas bērniem pilsētā šajā gadalaikā? Esam 2 pieaugušie + 1 bērns. 2,4 gadi. Vai jūra būs silta, kā statistikā 24 grādi? Kā ir ar lietu un vēju? Gribētu viesnīcu pirmajā līnijā no jūras, bet lai būtu kur pastaigāties (promenāde, krastmala nav tālu). Tam nepieciešama klusa un ērta viesnīca. Budžets nav liels. Kā alternatīvu mēs uzskatām Horvātiju un Turciju. No šīm 3 valstīm tās bija tikai Turcijā (3 reizes). Paldies par padomiem un palīdzību!
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
Citiem vārdiem sakot, vai ir vērts ņemt līdzi kādu blūzi un jaku, kā arī lietussargu? Es negribu koferī nēsāt pusi skapja. Un es neticu sinoptiķu prognozēm, izņemot "Viņi sola vakarā satumst"), pamatojoties uz pieredzi. Dodos uz Saulaino Krastu, bet plānoju arī apceļot Bulgārijas pilsētas.
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 24 atbildi
Ļoti gribu zināt, kā šogad kūrortā ir ar karsto ūdeni un elektrību. Pērn bija bieži pārtraukumi. Kādi laikapstākļi, iespējams, vietējās prognozes tuvākai nākotnei. Paldies par atbildēm.
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
lūdzu, sakiet man, ka tas tiešām ir nepieciešams un vai ir pieejams Wi-Fi
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Iespējams, vislabāk ir ņemt tikai brokastis (vai puspansiju).
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Dodamies uz Saulaino Krastu no 27.05 līdz 11.06. Pastāstiet lūdzu kādi parasti ir laikapstākļi šajā laikā?Vai var jau peldēt? akdeniz_87@mail.ru
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
///
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Kāda ir vidējā temperatūra šajā kūrortā kopš jūnija
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
Sakiet, lūdzu, no 25. augusta līdz septembra vidum, kāda ir vidējā gaisa un ūdens temperatūra? Un vai šajā laikā ir sezonālas vētras un lietus???
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
Jūnija vidū vēlamies doties ar bērniem uz Saulaino Krastu. Pastāstiet, lūdzu, kāda ir ūdens un gaisa temperatūra šajā laikā?
15 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 10 atbildes