Jautājums par sanatorijas Sanatorii Foros 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
28 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Sanatorija Foros ir atvērta šosezon? Septembrī dosimies uz Krimu. Meklē iespējas.
Sanatorija Foros ir atvērta šosezon? Septembrī dosimies uz Krimu. Meklē iespējas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2015-08-1910 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  7
plutos, sanatorijas vietā rakstīts “2015. gada sezonā sanatorija Foros nepieņem atpūtniekus”
http://www.foros-crimea.com/
Paldies, Foros ir atcelts, man nepatika atsauksmes. Mēs meklēsim tālāk
Skaties kā variantu "Park-hotel" Marat "Gaspra ciematā. Bijām tur 2011. gadā. Man viss patika, es tur atgrieztos vēlreiz, lai gan atsauksmes arī nav īpaši labas. Istabas un ēkas, kā saka , bijušais "lokšķis", bet vannasistabā viss jauns, tīrs, istabiņas mazas 2 personām tieši labi, trīs šauri, vecs parkets, mēbeles, bet ledusskapis un TV darbojās labi.Izvēlies korpusu 1 un 2 (bijušais 5 un 6), lai gan ir arī labiekārtoti numuriņi.Smuks baseins, vagoniņš uz pludmali, no istabiņas līdz sauļošanās krēslam pludmalē 15 min.Bojām tikai brokastis, tagad cenā iekļautas pusdienas, ir labs "Ēdamistaba" ārpus teritorijas Marats "ir dārgāka, vispār ir kur paēst. Laba viesnīcas atrašanās vieta, netālu autobusa pietura (15 min un Bezdelīgu ligzda, 20 min otrā virzienā vagoniņš uz Ai -Petri", tālāk Miskhor un Alupka ciems, līdz Jaltai apmēram 50 minūtes) Vai es nezinu, kāda ārstēšana jums ir nepieciešama, bet kādas procedūras tur bija.
Paldies. Mums ir divi divus gadus veci bērni, mēs izvēlamies viņiem labāko atvaļinājumu
Ja jums ir nepieciešama ārstēšana, apsveriet Dņepras un Ukrainas sanatoriju blakus Maratam, es nezinu, ko viņi piedāvā, arī atsauksmēs par tām ir daudz sūdzību, bet dažiem tas patīk, un vieta šeit nav slikta. Ja šeit nekas neder, tad paņemiet Miskhor apgabalā. Nu, ja jums nav nepieciešama ārstēšana, bet vienkārši atpūsties un doties ekskursijās, tad es esmu par "Park Hotel Marat", jo īpaši tāpēc, ka līdz septembrim nav daudz laika izvēlēties.
Miskhor ciematā ir labāk ar bērniem, tur ir mazāki oļi, lai gan "Marat" pludmalē ir nojumes un sauļošanās krēsli un trošu vagoniņš nolaišanai un uzkāpšanai uz pludmali ar bērniem, tas ir tas, kas jums nepieciešams.
Paldies
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Sanatorii Foros 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
Visi jautājumi
AAE
vēl