Bija pā ris apkopes momenti, bet tie ir sī kumi, visi esam cilvē ki. Kopumā uzmanī gs personā ls, patika medicī nas centra ā rsti. Medicī nas centrs ir ļ oti attī stī ts, pilnvē rtī ga medicī nas ē ka. Ir arī kosmetoloģ ijas un spa salons. SPA pakalpojumu izmaksas, protams, viss tiek apmaksā ts atseviš ķ i, bet cenas ir pieņ emamas. Man patika sausā s peldē š anas pakalpojums, ļ oti relaksē un mazina stresu. Vispirms ir labā k veikt š ā dus pakalpojumus, kas ā tri pā ries atpū tas rež ī mā . Patika arī.25 m baseins ar jū ras ū deni.
Vakaros pietiekami daudz izklaides. Restorā ns ar š ovu programmā m, karaoke. Mē s atgriezī simies, ja iespē jams.

Pludmale ir tī ra un, galvenais, sava, ar visā m ē rtī bā m. Ē diens pē c bufetes sistē mas, ā rkā rtī gi daudzveidī gs, viesmī ļ i izplatī š anā ir kā izlase, kā elitā rā restorā nā . Un ir arī atseviš ķ s restorā ns ar naktsklubu, bet mē s tur nekad netikā m. Bez viņ a visa bija pietiekami). Telpas ir absolū ti tī ras. Interjeri ir moderni un jauni. Tā lā k ir atseviš ķ s sporta komplekss ar trenaž ieru zā li un basketbola un volejbola zā li. Ir iekš telpu baseins - 25 m liels, ar jū ras ū deni un somu pirti. Tas ir lielisks jū ras aizstā jē js mā koņ ainā s dienā s.
Medicī nas pakalpojumi ir visaugstā kajā lī menī , visur ir mū sdienī gs diagnostikas un ā rstē š anas aprī kojums. Ir SPA centrs.
Kopumā sanatorijā strā dā kvalificē ti un draudzī gi darbinieki. Jū s varat sajust visu kompleksa aspektu prasmī gu pā rvaldī bu.
Mē s noteikti š eit ieradī simies vē l!

Izmantojā m transfē ru no lidostas, jauna maš ī na, jauks š oferis. Pa ceļ am no lidostas pabraucā m garā m kalnu ielejā m, protams daba Krimā ir unikā la. Ir pat patī kami vienkā rš i braukt ar maš ī nu un skatī ties. Krima septembrī ir ī paš a. Kū rortā ir plaš s pakalpojumu saraksts, ļ oti moderns medicī nas centrs, spa, peldbaseins un pat savs kinoteā tris. Lai gan viņ i nekad nav gā juš i uz kino. Mē s vienmē r varam to izdarī t mā jā s. )
Sliktos laikapstā kļ os devos uz baseinu. Liels pluss ir iekš telpu baseins. Ē diens man ļ oti patika. Bufete - 4 zvaigž ņ u lī menis Turcijā . Nu, varbū t neliels diapazons neiztur. Kopumā es dodu 5 punktus.

Bufetes virtuve ir lieliska. Diapazons ir iespaidī gs, un es pieņ ē mos svarā par pā ris kg)) tas ir mī nuss)