Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par MoršinsVietas un izklaide

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Moršins
Sveiki! Braucam uz Prolisoku kā liela ģimene, tajā skaitā arī mūsu meita, 1 gads 4 mēneši. Ēdienu nevajag, ņemam līdzi savu, mazulim vietu nenodrošina, viņš gulēs ar mani uz gultas. Es nesaprotu, kāpēc tad maksāt 102,50 UAH par bērnu? Zvanīju, prasīju, saka, bez samaksas nevar, jo esam atbildīgi par mazuli :)))) un ja nav samaksas nav atbildības.. Dīvains skaidrojums. Cilvēki man saka, kas ceļoja ar tādiem bērniem, vai jūs maksājāt? vai varbūt tu jau tur ēdi ēdnīcas ēdienu?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
Par izmitināšanu un ēdināšanu jāmaksā atsevišķi, vai arī ēdināšanas maksa ir iekļauta numura cenā.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Es dodos atvaļinājumā. Vai jūs varat peldēt novembrī
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Vai bērnam ir jāņem līdzi mācību grāmatas? Kas konsultē? Vai telpās ir rozetes? Tējkannas?
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Braukšu uz sanatoriju, bet gatavojos sacensībām, tāpēc jautājums ļoti svarīgs!!! lūdzu neignorējiet to!!!
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Mērķis: attīrīt aknas un ķermeni kopumā no visa veida netīrumiem. Ja kāds zina pieklājīgus dzīvokļus šajās pilsētās, lūdzu rakstiet kontaktinformāciju. Paldies!
16 gadiem atpakaļ  •  14 abonenti 14 atbildes
Visi jautājumi
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl