Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par MoršinsValstis un pilsētas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Moršins
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents Nav atbilžu
Interesē 3 gultas (2 pieaugušie un bērns), cena 100-150 grivnas dienā, vēlams ne tālu no sūkņu telpas un ne augstāk par 2.stāvu (vai ar liftu)
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Es gribu jūs izmeklēt un likt ārstam izrakstīt minerālūdens kursu. Ja iespējams, vēlos aprunāties ar ārstu.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Vajag atsevišķu istabu (domāju, ka dzīvoklis būs dārgs). Nepieciešama palīdzība ar ēdināšanu un...
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Uz 15 dienām
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Ģimene ar diviem bērniem vēlas īrēt māju uz 15 dienām jūlija sākumā Moršinā. Pastāsti man, cik maksā vidējais mājoklis (ar ērtībām, bet bez frillēm)? kā to atrast? Un kurā sanatorijā labāk ārstēties un ēst (jo galu galā mēs nevēlamies gatavot paši).
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 7 atbildes
stāvu skaits - vēlams 2 vieta - vēlams 50-r.UPA iela stāvoklis - ļoti labs, renovēts
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Viņiem tika veikta žultspūšļa noņemšanas operācija, es ēdu maz un nejūtos ļoti labi, un piedāvātās ekskursijas ir salīdzināmas ar Karlovi Vari
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Visi jautājumi
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl