Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par MoršinsViesnīcas izvēle

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Moršins
4 gadā atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vēlējāmies no 13.jūlija īrēt lētu istabiņu 1 pieaugušajam un diviem bērniem
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
runāja ar Moršinas administrāciju, viņi saka, ka vajag vēstuli no arodbiedrības komitejas par vaučera sadalīšanu un organizācijas sociālās apdrošināšanas komisiju un sanatorijas vadītāja piekrišanu, ka tiks uzņemti 2 cilvēki. kādi citi varianti?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
Moršinā neesmu bijis 7 gadus. Varbūt tur ir kas jauns? Es kādreiz dzīvoju Lavandā. Es braucu par savu naudu, tāpēc es gribētu normālu ārstēšanu.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Rīt es braucu uz Prykarpatska Vatra, es nezinu, kā tur nokļūt.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Piedāvā biļeti uz sanatoriju "Kyiv plus" decembra beigās, nezinu ko darīt? iet vai nē? lūdzu palīdziet, paldies jau iepriekš.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
palīdziet man izvēlēties viesnīcu: marmora pils vai morshinsky. Nepieciešami apstākļi;ēdināšana, izmitināšana, sūkņu telpas apstrāde - vienā ēkā ar peldmēteļiem istabā un ar spēcīgu medicīnisko bāzi
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Mammai pēc žultspūšļa izņemšanas nepieciešams ūdens. Darbā paņems 50% biļetes. Kurš var ieteikt sanatoriju ar labu medicīnisko aprūpi un apmierinošiem apstākļiem ēkām - bez sēnītēm uz sienām un ar normālu santehniku? Brauciens, iespējams, būs aprīlī, tāpēc vēlams, lai ēkā nebūtu auksts. Vēlams, lai tas nebūtu tālu no sūkņu telpām.
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Meklēju labu dzīvokli diviem netālu no Čeremošas sanatorijas no 28. decembra līdz 08. janvārim. Jūlija 050 385 92 71
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Novembrī braucu uz Lavandas sanatoriju ar arodbiedrības biļeti, kuru iesakāt ņemt līdzi. Kāds medicīnisko pakalpojumu, procedūru saraksts ir iekļauts talonā bez maksas?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
brīvdienas ar bērniem Karpatos
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Man ir preferenciāla biļete (800 UAH) uz divvietīgu ekonomiskās klases numuru. piedāvājam maksāt 1000 UAH par vienu. vai ir vērts piekrist?
15 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
darbā man iedeva biļeti, es nevaru iet, es gribu nosūtīt mammu, kā to izdarīt pareizi, ja biļete ir izsniegta uz mana vārda
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
vai uz vienas biļetes invalīdam ir iespējams diviem cilvēkiem atpūsties uz pusēm
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Vai jūsu sanatorijā ir indicēta vielmaiņas slimību, piemēram, podagras, ārstēšana? Kādi ir ārstēšanas rezultāti?
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Vai jūsu sanatorijā ir indicēta vielmaiņas slimību, piemēram, podagras, ārstēšana? Cik labi ir ārstēšanas rezultāti?
16 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Ja kāds tur ir bijis, lūdzu, ierakstiet savu pieredzi.
16 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
Es nekad iepriekš nebiju ceļojis uz Prykarpattya.
Pastāstiet man, lūdzu, kā atrast dzīvokli Moršinā un kāda ir atšķirība starp sanatoriju/dzīvokli?
16 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
Vēlos uzzināt dažas atsauksmes par sanatoriju Cheremosh un Prykarpatskaya Vatra, kur labāk atpūsties
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
Vēlos uzzināt par tās komfortu un atrašanās vietu (mežs, ciems, pilsēta.)
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
akmeņu pārejas iespējamība slimības agrīnā stadijā
Lūdzu, palīdziet ar atsauksmēm. Paldies!
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
Visi jautājumi
Ukraina
Arabata bultiņa Berdjanska Borispiļa Čerņigova Debeszils Dņepru Doņecka Dzelzs osta Gribovka Harkova Kamjaņecs-Podiļskis Khmiļņiks Kijeva Kiriļlovka Koblevo Ļvova Mirgoroda Moršins Odesa Primorska Sātanovs Šatska Sergejevka Skadovska Skhodnitsa Svjatogorska Truskaveca Umans Zatoka
vēl