Atsauksmes raksta nevis rakstnieki, bet gan tūristi.Izmēģiniet to, tas ir iedvesmojoši!
Pievienojiet atsauksmi tūlīt Atgādināt man pa e-pastu ×

Jautājumi par BelekEkskursijas

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Belek
Kā nokļūt no Antālijas, lai apmeklētu savu akvalandi?Un cik tas maksā?
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Vēlos apmeklēt akvaparku BELEKĀ
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Sakiet lūdzu kurā ielu aģentūrā labāk pirkt ekskursijas,vēlams lai ir labi gidi.Paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu Nav atbilžu
no 2012. gada 27. augusta atpūtīsimies Belekā. Vēlos īrēt auto. Bet vai mēs šaubāmies, ka tas ir tā vērts? Vai ir kādas grūtības ar automašīnas reģistrāciju un piegādi. Pastāsti!
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 8 atbildes
Dalieties savos iespaidos par ekskursijām "Antālijas ūdenskritumi" (nejaukt ar Antālijas apskates ekskursiju) un ekskursiju uz Zaļo kanjonu. Tos piedāvā Turtess (bet droši vien arī citi operatori). Vai ir vērts tos ņemt? Paldies!
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Interesē, kā no viesnīcas var nokļūt Kadriye nacionālajā parkā. Viņi arī saka, ka ir ūdenskritums, austrumu tirgus. Kurš gāja - pastāsti mums!
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
Sveiki, es dodos atpūsties Crystal Paraiso Verde Resort & Spa, sakiet man, vai šīs viesnīcas tuvumā ir iespējams iegādāties lētas un kvalitatīvas ekskursijas? Pateicos jau iepriekš.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
Eto chto to uzhasnoe mi zakluchili soglashenie soglasno kotoromu dolzhni bili oplatit 3000 lelle. dengi otpravili 20 dnei nazad a oni ih yakobi ne vidyat hotya swift est zvonu tolko obecshaiut raobratsya Denis voobzhe napisal k nemu ne obrazshatsya. im plevat na ih reputaciu i nas vseh, budu pisat v policiu etot bank garanti i posolstvo, zhivu v kazakhstane uzhe v 16 kompani napisala ob etom sluchae budu dalshe pisat
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
Uz Troju gribam aizbraukt paši (mūsu viesnīca atrodas 200 metrus no šī akvaparka). Pastāsti man, kurā laikā labāk doties, viņi saka, ka no rīta ir daudz cilvēku. Kāda ir seguma maksa?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
Uz Troju gribam aizbraukt paši (mūsu viesnīca atrodas 200 metrus no šī akvaparka). Pastāsti man, kurā laikā labāk doties, viņi saka, ka no rīta ir daudz cilvēku. Kāda ir seguma maksa?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents Nav atbilžu
Sveiki. Lidojam uz Atlantīdu 2011. gada septembrī. Negribu tūroperatoram pārmaksāt par ekskursijām. Vai ir iespējams iegādāties ekskursijas kaut kur Belekā? Nu un ja kas pirka kā kvalitāti, cenas? Jau iepriekš paldies!!!
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 13 atbildes
Kuras ekskursijas ir interesantākās un nenogurstošākās? Kuru labāk pirkt un kādas ir aptuvenās izmaksas?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
vai ir jaunas, kāda ir cena
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
Pastāstiet man, lūdzu, kā nokļūt Koprulu kanjona nacionālajā parkā no Belekas kūrorta zonas, piemēram, no viesnīcas Cesars Temple Belek. Vai tūroperatoriem ir ekskursijas vai var nokļūt ar taksometru un cik maksā ieeja? Paldies
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
sakiet lūdzu, kur var iegādāties ekskursijas Belekā lētāk nekā bruņurupucis? Paldies
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
Mēs vēlamies doties ekskursijā uz Izraēlu, kas tur bija?
15 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 15 atbildes
Izrādījās, ka viņa bija mana māsīca
16 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi