Jautājumi par BelekCeļojumu aģentūras un operatori

Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu

Vairāk par Belek
pastāstiet man, kā ir izdevīgāk iegādāties biļeti, izmantojot tūrisma firmu vai vietni
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
sveiki, cik maksās jūlija sākumā femme rum šajā viesnīcā 1 pieaugušajam un bērnam 15 g.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
17. aprīlī dodamies uz Beleku. Kā iegādāties ekskursijas lētāk nekā no viesnīcas gida?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
Braucu uz šo viesnīcu, un domāju ar kādu tūrisma firmu vērsties, lai būtu gan lēti, gan kvalitatīvi?
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
Biedri, dalieties iespaidos, zvanīju Brocard, teica, ka sadarbojas ar Premio travel, bet visus jautājumus uzdodiet tieši tūroperatoram, zvanīju, ļoti laipni sazinājās. Kurš nesen ceļojis? Cena aprīļa beigās ir 368 USD
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
Vēlos pasūtīt piedāvājumu no Nickerman uz Turciju Belek hotel 5 * Vera Mare uz 7 dienām + dāvanu ekskursija. Tikai tagad ceļojumu aģentūra, kas pārdod tūri, man nav zināma. Šeit ir viņu vietne www.premiotravel.com.ua Es lūdzu pastāstīt, vai šis uzņēmums ir īsts un vai viņu licence ir reģistrēta Tūrisma ministrijā. Man ir lidojums oktobra beigās, ļoti baidos, ka no Nickerman neizmetīs ekskursijas piedāvājumu uz Turciju. Paldies. gaidīšu. Ceru uz ātru atbildi un padomu.
15 gadiem atpakaļ  •  186 abonenti 3615 atbildes
Vai ir jēga patstāvīgi organizēt atvaļinājumu, bez ceļojumu aģentūras. Valsts ir bezvīzu režīms, ir daudz viesnīcu, kartes tiek pārdotas uz ielas. Vai kāds ir mēģinājis un kā patīk? Dalieties pieredzē.
15 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 16 atbildes
Ļoti interesanti.
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
Lidojam aprīļa beigās uz UIA, tūroperatoru Coral Travel. Lasu visādus šausmu stāstus par lidojumu kavēšanos. Man līdzi ir divi bērni, un es nevēlos būt iestrēdzis lidostā. Pastāsti man, kurš lidoja ar tādu komplektu kā manējais, kā gāja?
15 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 16 atbildes
3 pieaugušie un 2 bērni vecumā no 2 un 5 gadiem bungalo
16 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi